OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stari Mlin – Klet

…oaza mira, sklada prirode, krajolika i čovjeka, za svakoga tko se želi odmoriti od uobičajene svakodnevice i stresa…

Uz našu obitelj tijekom cijele se godine možete baviti svim poslovima kojima smo i mi okupljeni na našem gospodarstvu. Možete njegovati cvijetnjake koji okružuju naš stari mlin, kositi travu, plijeviti vrt i okapati biljke i trsove.

Stari Mlin – klet okružen je vinogradima u kojima su uređene staze za šetnju, uživanje u susretima s nepripitomljenim srnama, zečevima, raznim pticama, vjevericama i mnogim drugim životinjama koje se ovdje zateknu. Vaše dijete ovdje može naučiti sve o šumi, livadi, bari, potoku. Stari Mlin – Klet osim odlične gastronomske ponude, nudi i niz ostalih popratnih ‘sadržaja’. Za ribiče tu su dva ribnjaka, za avanturiste mala šuma, a za uglavnom mlađu populaciju nogometno i odbojkaško igralište.

…Kloštar Ivanić i moslavački kraj…

Kloštar Ivanić je naselje i središte istoimene općine u sjeverozapadnoj Moslavini smješteno 4 km sjeveroistočno od Ivanić-Grada. Leži na 159 m apsolutne visine. Površina općine iznosi 79,01 km2.

Općina Kloštar Ivanić sastoji se od 11 naselja: Kloštar Ivanić, Bešlinec, Čemernica Lonjska, Donja Obreška, Gornja Obreška, Krišci, Lipovec Lonjski, Predavec, Sobočani, Stara Marča i Šćapovec. Općina prema popisu stanovništva iz 2001. god. ima 5.899 stanovnika.

Kloštar Ivanić je izrazito poljoprivredno – stočarski kraj. Razvijene poljoprivredne grane su voćarstvo, vinogradarstvo i povrtlarstvo. Zastupljene grane stočarstva na ovom području su svinjogojstvo, govedarstvo i konjogojstvo (hrvatski posavac). Na području općine Kloštar Ivanić nalaze se ležišta nafte i prirodnoga plina.

… nenadmašni mirisi pravi domaći što dolaze iz lonca…

Već pri ulasku na imanje zateći će vas ljepota tradicionalne građevine u cvjetnom okviru. Cvjetnim zastorima zaklonjeni su trijem i stepenište na kat. Svaki kutak starog mlina oživljavaju dahom starine mnogobrojni predmeti u kućanstvu izrađeni vrijednim rukama predaka. I mirisi su nenadmašni: pravi domaći što dolaze iz lonca, ražnja, kotla, pećnice, vinograda ili obližnje šume. Mijenjaju se iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godišnjeg doba u godišnje doba – sve po prirodnom redu i zakonima – što se uzgoji u vrtu i dvorištu ili dozrije u prirodi – to popunjava jelovnik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…ljepota prirode, pogledi u daljinu…

U Starom Mlinu – kleti probudit će vas pjev kosa ili koje druge pjevice, sjedeći pod trijemom za doručkom ili ručkom zateći će vas igra vjeverica, a kada se popnete do vrha brežuljka, oko ćete odmoriti ljepotom krajolika i pogledom u daljinu koji seže do Medvednice, Kalnika, Ivanščice, Bilogore, Vukomeričkih gorica, Siska…Samo mali dio nepregledne daljine utapa se u stoljetnim šumama Moslavačke gore koje kriju brojne stare gradine i utvrde: Garić, Košuta i Jelen grad.

Smještaj u autentičnom okruženju

… širokom horizontu skriveno utočište tradicije i moslavačkih običaja…

Stari Mlin – klet omogućava vam atmosferu moslavačke tradicijske kuće i sobe u kojoj ćete osjetiti dah prošlih vremena, ali i zadovoljiti sve suvremene potrebe.

Uz sobe uređene u etno stilu, nudimo ??? prostora za vaše veselice ukupnog kapaciteta ??? mjesta ljeti i ??? mjesta zimi.

Proslave rođendana, firmi, krštenja ..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…mjesto pjesme, plesa, zabave i veseljaka za svakoga tko u radnome tjednu ili posebnoj obiteljskoj prilici želi doživjeti nešto posebno…

Kada se želite posebno razveseliti s obitelji i prijateljima, daleko od svakodnevnih briga, priredit ćemo vam pravu zabavu. Za vaše novorođenče i dijete organiziramo krstitke i proslave rođendana. Svojem poslovnom partneru možete pružiti nesvakidašnju zabavu i opuštanje uz živu glazbu, svjetla ražnja sa šaranima na rašljama, uživanje u našim moslavačkim jelima, vinima i likerima.

Stari Mlin – Klet vam pruža mogućnost vožnje u old timer kabriolet vozilima, osigurava vam izlet na paintball igralište, igre orijentacije i druge adrenalinske doživljaje

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stari Mlin – Klet

Kontakt

Adresa:

VIII. Vinogradarski odvojak 3 Kloštar Ivanić 10312 Hrvatska

Mobitel: +385 091 5737-060

Izvor;

http://www.starimlin-klet.hr

 

Moglo bi vas zanimati

53. ŠOKAČKO SIJELO – ŽUPANJA “Odavno smo graničari stari!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *