..„Vuglec Breg“

Vinarija, pansion & restoran „Vuglec Breg“

20160401_175022
Vinarija, pansion & restaurant “Vuglec Breg“ nalazi se u selu Škarićevo, na pola puta između termalnog središta – Krapinskih toplica i grada Krapine.
Nekadašnji tipičan zagorski zaseok, danas je obnovljeno „turističko selo“ s originalnim zagorskim kućama, restoranom, vinogradom i vinskim podrumom, koje se prostire se na preko 12 hektara.

Smještaj
Gostima su na raspolaganju ukupno 32 kreveta, raspoređenih u 7 dvokrevetnih soba i 3 apartmana.
Kategorija smještaja je pansion komfor.

Restoran
Restoran uređen u zagorskom stilu, uz otvoreni kamin i terasu pod slamnatim krovom, mjesto je za vrhunski gastronomski doživljaj. Zagorski specijaliteti, kao što su purica i raca s mlincima, štrukli, kukuruzna zljevka, te razne vrste domaćeg kruha ovdje se pripremaju prema originalnim recepturama. Uz jela pripremljena na tradicionalan način sljubljuju se najkvalitetnija vina i pjenušci proizvedeni iz vlastite vinarije.

 

Vinarija

10484029_333044073518165_393603872979302596_n
Na južnim padinama smještan je vinograd sa približno 16 000 trsova, kojim možete šetati i uživati, ali i sudjelovati u berbama grožđa. U vinskom podrumu njeguju se i odležavaju vrhunska vina i pjenušci, a mogu se i degustirati.

Sadržaji i aktivnosti
Na „Vuglec Bregu“ se nude razni sadržaje za sport, rekreaciju i zabavu;  Velik broj uređenih staza i puteva omogućuje šetnje ili duža zanimljiva pješačenja, kao i vožnju brdskim biciklima. Dva sportska terena sa umjetnom travom i rasvjetom namijenjeni su za tenis, mali nogomet, badminton, odbojku ili poligon za team building aktivnosti. Malo uređeno dječje igralište sa ljuljačkama i toboganima, kao i pony konji razveselit će najmlađe goste.

 

 

Poslovni turizam
“Vuglec Breg” idealno je mjesto za održavanje seminara, prezentacija, radionica i svih drugih poslovnih evenata.
Konferencijska dvorana kapaciteta 50 osoba, klimatizirana je i opremljena svim tehničkim pomagalima potrebnim za kvalitetan rad.
Ovdje se mogu organizirati različite oblici „team building“ aktivnosti, koje se prilagođuju potrebama i zahtjevima gosta.

 

Kapacitet: 150 konzumnih mjesta

Izvor; http://www.tzkzz.hr/hr/gastro-eno/vinarije-i-vinotocja/vinarija-pansion-restaurant-vuglec-breg,1.html

Moglo bi vas zanimati

53. ŠOKAČKO SIJELO – ŽUPANJA “Odavno smo graničari stari!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *