Adrenalinski park

Adrenalinski park

adren2_12354.jpg

Želite li vikend provesti u prirodi baveći se sportom a uz to volite uzbuđenje tada svakako posjetite ovaj Paintball & Adrenalinski centar Sveta Nedelja, nedaleko Zagreba. Adrenalinski centar Sveta Nedelja u Jagnjić Dolu neizostavna je točka za sve ljubitelje rekreacijskog izazova.

Dođite na nezaboravnu adrenalinsku pustolovinu!
Što je adrenlinski park?

ADRENALINSKI PARK je visinski poligon izgrađen od drvenih stupova , na visini od 8-14 metara,koji su povezani međusobno sa čeličnim sajlama.
Sastoji se iz  različitih elemenata-zadataka  i prepreka,  koje mora sudionik proći.

Cilj ovih vježbi je savladavanje straha, vježba ravnoteže, motorike i koncentracije. Vrlo je zabavno i potpuno sigurno. Sve vježbe se izvode pod nadzorom iskusnih instruktora.

Ovaj centar sa dugogodišnjom tradicijom, idealan je za veća društva ili team buildinge, ekipe koje žele potvrditi zajedništvo ili se suprotstaviti u nekoj od sportskih disciplina kao što su paintball, streljaštvo, streličarstvo, potraga za blagom, vožnja Quadovima, mini golf, penjanje na umjetnu stijenu ili možda timsko kuhanje.

Za društva na cjelodnevnom izletu pripremljeni su i prijenosni hladnjaci a moguće je donijeti svoju hranu i piće. Centar raspolaže i velikim parkiralištem. I za kraj – godišnje doba nije nikakav problem, Painball adrenalin centar Sveta Nedelja radi cijele godine, i zimi i ljeti, bez obzira na vremenske prilike.
Dođite, uživajte u prirodi, sportu i oslobodite se nagomilanog stresa uz odličnu zabavu.

Kontakt:
Paintball & Adrenalin centar Sveta Nedelja
Jagnjić Dol, Ivanska 23
10 431 Sveta Nedelja
Tel./ Fax.: 01 3323 601
Mob: 091 518 3801
www.adrenalinski-centar.com

Izvor; http://www.svetanedelja.hr/adrenalinski-park-c84

 

Moglo bi vas zanimati

Floraart

od 13. svibnja do 19. svibnja 2019. Bundek Međunarodna vrtna izložba Floraart najveći je hortikulturni …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *