MoslaVINA Kutina 2015.

29.-30. svibnja, gradski trg Kutina

Putovi okusa i mirisa vode vas vinskim cestama Moslavine, a svake godine posljednjeg vikenda u svibnju zastanite i na tradicionalnoj izložbi vina MoslaVINA Kutina koja će se ove godine održati već 22. put, i to 29. i 30. svibnja s centralnim događanjima na gradskom trgu u Kutini.

U svom programu izložba će obuhvatiti: izložbu vina i vina izvornih sorti, predstavljanje lokalnih vinara, udruga, vođene degustacije, sajamski dio, vinsku biciklijadu, izložbu vinarske opreme, predstavljanje partnera. Također uključuje i edukativni okrugli stol, predavanja, prezentacije, atraktivne kulturno–zabavne i gastronomske sadržaje tijekom cijelog dana (glazbeni nastupi, turistički obilasci grada, smotra folklora), te večernje koncerte: u petak Severina, u subotu Slavonske lole.

Između 129 uzoraka koji se pojavljuju na ovoj izložbi ima izvornih hrvatskih sorti vina s hrvatskih otoka, priobalja, kontinentalnih vinskih regija, te svake godine gostuju barem dvije ili tri velike vinarije iz susjednih zemalja. Moslavina se diči svojim Škrletom, izvornom sortom bijelog vina. Ovaj nektar s moslavačkog gorja, svježeg, harmoničnog okusa, zasigurno će vam ostati u sjećanju i uvijek vas vraćati u Moslavinu – domovinu Škrleta!

Cjelokupan program potražite na www.turizam-kutina.hr ili facebook stranici Turističke zajednice grada Kutine.

Izvor;http://turizam-smz.hr/?p=2036

MoslaVina15_plakat_FIN-701x1024

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *