..Kupalište “kod Bosiljevca-Duga Resa”

Ono što je za Karlovčane Foginovo, to je za Dugorešane svakako kupalište “Kod Bosiljevca” u Mrežničkoj Varoši. Opsada Zagrepčana koji su rijeku Mrežnicu otkrili već davnih dana izostala je na jednoj od “posljednjih oaza” za lokalno stanovništvo. Mrežnica i na ovom mjestu, tek koji kilometar uzvodno udaljenom od Duge Rese otkriva i daje sve svoje čari, a bistra rijeka i sedreni slapići s jedinstvenim ugođajem “prirodnog jacuzzija” čekaju kupače.

 

No o Mrežnici ne treba previše trošiti riječi jer je sve poznato, pa je bolje da ponešto napišemo o samom kupalištu i infrastrukturi koja je ovo mjesto učinila popularnom ljetnom destinacijom.
Naime, i ovog ljeta “Kod Bosiljevca” je postavljen ljetni kafić sa svom popratnom ponudom.

 

Osoblje je na usluzi a hladno piće možete vrlo brzo dobiti čak i ako niste iz Duge Rese. Ponudu upotpunjavaju roštilji kojima se slobodno mogu poslužiti svi kupači, dok se na ovoj plaži također može zaigrati odbojka ili iznajmiti kanui

Toliko o samom kupalištu i popratnim sadržajima uz napomenu da još uvijek sami možete isprobati zbog čega je ovo mjesto toliko popularno kod Dugorešana.
Izvor:http://kaportal.hr/biramo-najkupaliste-7-komad-netaknute-prirode-nadomak-grada-raj-za-dugoresane/

 

Moglo bi vas zanimati

53. ŠOKAČKO SIJELO – ŽUPANJA “Odavno smo graničari stari!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *