..Rafting kanu-kajak – MREŽNICA – DUGA RESA

Rafting kanu-kajak

Juriti strmim liticama riječnog toka Mrežnice itekako je zabavno – s tom bi se tvrdnjom, sigurni smo, složili svi ovisnici o adrenalinu.

 

Slapovi Mrežnice idealna su lokacija za rafting ili dinamičnu vožnju kajakom, odnosno, kanuom i doslovno ”spuštanje njenim strmim toboganima”. Podno okomitih litica kanjona, riječni tok Mrežnice pruža izvanredne mogućnosti za adrenalinske sportove ovog tipa.

 

 

Ako ste i Vi u svoje slobodno vrijeme profesionalni avanturist ili to kanite postati, svakako isprobajte plovidbu ovom modrozelenom ljepoticom u rafting ili kanu čamcu, ili pak, kajaku. Dapače, možete isprobati sva tri plovila i odlučiti kakva avantura upravo Vama najviše odgovara.

Na Mrežnici možete uživati u putovanjima u trajanju od jednog do nekoliko dana. Najčešće se plovi između Generalskog Stola i Zvečaja, na rubu divljine i civilizacije: kreće se od mosta u Keićima a zavšava u Zvečaju. Kupanje i svladavanje slapova sastavni su dio izleta.

Priuštite si nezaboravan aktivan odmor i upustite se u pustolovinu filmskih razmjera – zaplovite nepredvidivim brzacima čarobne rijeke Mrežnice!

 

Za sve aktivnosti pustolovnog turizma obratite se agencijama registriranim za ovu djelatnost što znači da ispunjavaju uvjete iz Zakona o pružanju usluga u turizmu (NN 68/0788/1030/14). Također se moraju koristiti plovila registrirana u Lučkoj kapetaniji Sisak, prema Zakonu o plovidbi i lukama unutarnjih voda (NN109/07132/0751/13).

 

Na ovaj ćete način nesmetano uživati u adrenalinskom sportu ali i brinuti o svojoj sigurnosti i sigurnosti vaših prijatelja.

Kanuking avantura

www.kanuking-avantura.hr/

Email kanuking.avantura@ka.t-com.hr

Tel. 385(0)98/958-1229 ili 385(0)98/833-583

Fax. 385(0)47/811-678 ili 385(0)47/819-115

IZVOR http://www.tz-dugaresa.hr/hr/galerija-slika/mreznica/

Moglo bi vas zanimati

Dugootočki dani ljekovitog bilja

od 18. svibnja do 25. svibnja 2019. Dugi Otok Dugi otok ponosi se svojom jedinstvenošću, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *