…Spust po Kupi 2015 – najava

Športsko društvo Pravutina na tragu dugogodišnjeg djelovanja na okupljanju mještana,promicanju sporta, rekreacije, zdravog života, druženja, zajedništva i tolerancije i ove godine organizira tradicionalnu međunarodnu manifestaciju „Spust po Kupi“.

Ovogodišnji Spust po Kupi, jubilarni deseti po redu, održat će se 11. srpnja pod pokroviteljstvom karlovačke županije te općine Žakanje.

Cilj je opet isti – promovirati sport, rekreaciju, zdrav život i druženje, uživati u ljepotama netaknute prirode te u čistoći rijeke Kupe. Kako je spust međunarodnog karaktera, a svake godine privlači i sve veći broj ljudi, idealna je prilika za promociju mjesta Pravutine, općine Žakanje i županije.

Tokom protekle četiri godine kontinuiranim cjelogodišnjim radom na ponudi i organizaciji, Spust se afirmirao kao prepoznatljiva turistička atrakcija u karlovačkoj županiji idealna za kvalitetan izlet, teambuilding, obiteljsko druženje i zabavu. Također, Spust je postao i najveća splavarska manifestacija na rijeci Kupi koja s organiziranim programom privlači preko 300 ljudi u vlastitim ili unajmljenim čamcima.

Prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem Spustu biti će otvorene od 22. lipnja do 7. srpnja ili do popunjenja kapaciteta u čamcima. Kao i svake godine predviđena je kotizacija za sudjelovanje, a ona ovisi o tome da li se spuštate u vlastitom čamcu ili ga unajmljujete od organizatora. U ponudi će biti profesionalni gumenjaci (i kajaci) za ekipe od 2 do 12 članova.

Izvor: http://www.tzkz.hr/hr/novosti/spust-po-kupi-2015—najava,308.html

Moglo bi vas zanimati

Advent u Mariji Bistrici

30.11.2019. – 22.12.2019. Marija Bistrica  Tradicija proslave Adventa u Mariji Bistrici nastavlja se i ove …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *