..Kamp Cerine- Koprivnica

Autor fotografije : Jasenka Haleuš

Svakog dana očekuje Vas posebne pogodnosti i razni programi: zdravstveno – rehabilitacijski programi za djecu i odrasle, dječje igre na vodi, aktivno treniranje plivanja, vaterpola i ronjenja, razni umirovljenički paketi, organizacija rođendanskih party-a, baby-fitness i još niz drugih sadržaja koje svakodnevno možete pratiti na web stranici bazena: www.bazeni-koprivnica.com.

Izdvojite vrijeme za sebe, Vaše zdravlje i odaberite program koji Vam odgovara te se prepustite našem stručnom osoblju.

Možete prenoćiti u njihovom kamp odmorištu „Cerine” ili ostati na duže te uživajte u bogatoj prirodi i raznim sadržajima koje Vam nude Gradski bazeni Cerine:
•11 kamping mjesta
•sanitarni čvor trokadero
•opskrba vodom i strujom
•mogućnost pražnjenja otpadnih voda

Kamp odmorište „Cerine” svojom se kvalitetom i dodatnom ponudom značajno razlikuje od sličnih odmorišta u Europi, a već je i sama lokacija izrazito atraktivna zbog prirodne ljepote i dostupnih sadržaja, što će zasigurno prepoznati brojni kampisti tijekom proputovanja Hrvatskom.
Izvor:http://www.koprivnicatourism.com/content.php?gs=170

Moglo bi vas zanimati

159 191 dolazak Na području Krapinsko-zagorske županije i 348 694 noćenja. U odnosu na 2017. godinu to je 17 398 dolazaka više i 24 143 noćenja više.

PREDSTAVLJENI TURISTIČKI REZULTATI KZŽ ZA  2018. Rezultate su predstavili župan KZŽ Željko Kolar i voditeljica Ureda županijske …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *