Avanturizam – Gospić

Turistička agencija “Adria Velebitica” sa sjedištem u Brušanima nadomak Gospića (Park prirode Velebit), osmislila je za Vas atraktivne adrenalinske i pustolovne programe koje možete isprobati na prekrasnim predjelima Velebita i Like te u našem Pustolovno izletničkom centru “Rizvan City”.

 

Ponudu temelje na team building i poticajnim programima za tvrtke.  Kvalitetom i inovativnim programima, ali i prekrasnom prirodom koji okružuje privukli su mnoge Hrvatske i strane tvrtke. U  ponudi možete pronaći i ponudu aktivnosti namijenjenih učenicima (škole), te grupama individualaca, (prijatelji, obitelji) koji žele upoznati Velebit i provesti kvalitetan vikend.

 

Posjetite  i doživite nezaboravne pustolovine – paintball, streličarstvo, špiljarenje, absailing, trekking, jeep safari, sve na području netaknutog Velebita i Like. Sigurni smo da ćete i Vi i Vaši prijatelji biti time oduševljeni. Pustolovno-izletnički centar “Rizvan city” smješten je u Lici, u srcu Hrvatske, nedaleko grada Gospića, u malom, tipičnom ličkom selu Rizvanuša na području Parka prirode Velebit. Staro obiteljsko seosko gospodarstvo pretvoreno je u  u pustolovno-izletnički centar u kojem grupama nude mogućnost bavljenja mnogim jedinstvenim, atraktivnim pustolovnim aktivnostima. U centru, naravno, možete jesti i piti, te uz logorsku vatru pjevati na  karaoke zabavama.

Izvor: http://www.tz-gospic.hr/index.php/hr/avanturizam
Izvor fotografija:http://www.tz-gospic.hr/index.php/hr/avanturizam

Moglo bi vas zanimati

ZORIN DOM-KARLOVAC – najave travanj 2019.g.

  SEZONA 2018/2019 travanj 2019.     Četvrtak, 4.4.2019. u 19 sati                U AQUATIKA – …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *