KONJI & JAHANJE

Linden Tree Retreat & Ranch
Intimna atmosfera ranča i širok raspon eko-avantura, kao i mogućnost jahanja ili pak meditacije u prirodi ono je što čini Linden Tree Retreat & Ranch jednom od rijetkih destinacija za aktivan odmor.

Linden Tree Retreat & Ranch je privatni i ekskluzivni ranč podno Velebita, okružen s 2 milijuna hektara pod zaštitom UNESCO-a. Intimna atmosfera ranča i širok raspon eko-avantura, kao i mogućnost jahanja ili pak meditacije u prirodi ono je što čini Linden Tree Retreat & Ranch jednom od rijetkih destinacija za aktivan odmor. Uživanje u domaćim specijalitetima te smještaj u planinskim kućama ili autentičnim indijanskim Tipi šatorima daje Linen Tree Retreat & Ranch-u posebnu čar.

Smješten u Parku prirode Velebit, nekoliko kilometara od autoceste Zagreb – Split, Linden Tree Retreat & Ranch idealan je izbor za individualne goste i grupe, kako za odmor tako i za dnevni posjet.
KONJI & JAHANJE

 

Jahačke aktivnosti na Linden Tree Retreat & Ranch će, bez sumnje, biti jedan od najupečatljivijih iskustava u vašem životu. Naši treneri na ranču dobro su upućeni u jahačke vještine te s ljubavlju dijele svoju strast za jahanje s gostima. Bilo da se radi o našoj tipičnoj ponudi 2-satnog jahanja ili cjelodnevnon jahačkom izletu, nikad se nećete umoriti od fantastičnog Parka prirode Velebit. Svejedno da li ste iskusan jahač ili apsolutni početnik, vjerujemo da će Vam ovo iskustvo uvelike nadmašiti vaša očekivanja.

 

 

Moglo bi vas zanimati

HRVATSKA U TOP 20 NAJPOPULARNIJIH ZEMALJA SVIJETA PREMA IZBORU ČASOPISA CONDE NAST TRAVELER

Čitatelji renomiranog newyorškog časopisa posvećenog putovanjima Condé Nast Traveler uvrstili su Hrvatsku u top 20 najpopularnijih zemalja …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *