Grad Donja Stubica održao je svečanu sjednicu Gradskog vijeća

Grad Donja Stubica održao je svečanu sjednicu Gradskog vijeća

svecana sjednica 2015 050
U Termama Jezerčica, održana je svečana sjednica Gradskog vijeća povodom obilježavanja Dana Grada Donja Stubica. Svečanu sjednicu otvorio je g. Anđelko Glivar, predsjednik Gradskog vijeća.
Gradonačelnik Donje Stubice Juraj Srebačić je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća podnio izvješće o realiziranim aktivnostima u proteklom razdoblju i planovima za naredno razdoblje. Na svečanoj sjednici dodijeljene su diplome i zahvalnice Grada. Diplome su dobili: TRIATLON KLUB HIDRAULIKA KURELJA Donja Stubica za 20 godina djelovanja i postignute rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima, IVAN HUMLJAK predsjednik Udruženja seljaka Grada Donja Stubica za dugogodišnji rad i zalaganje u djelovanju i promociji Udruženja seljaka, ŽELJKO CESAREC za humanost, nesebičnost i plemenitost dobrovoljnog darivatelja krvi, sa više od 100 darivanja. Zahvalnice su dobili FRANJO HUČIĆ, potpredsjednik Športskog ribolovnog društva “Pastrva” za dugogodišnji predani rad u Športskom ribolovnom društvu “Pastrva”, DOMINIK SAČER, članu STK “Stubica” za postignute rezultate, za osvojeno 2. mjesto u kategoriji juniora na 44. cupu Stubica, 3. mjesto u ukupnom poretku na pojedinačnom prvenstvu Krapinsko – zagorske županije, za mlađe uzraste (kategorija juniori) 2014. godine, 1. mjesto u kategoriji juniora na 45. cupu Stubica te LUKA LEŠKOVIĆ, član Savate kluba “Stubica” za postignute rezultate, za osvojeno 1. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u Zaboku, 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u G. Knegincu, 3. mjesto na Prvenstvu Europe u Francuskoj, 5. mjesto na Prvenstvu svijeta u Italiji. Ostvario je pobjedu protiv viceprvaka svijeta u Sankt Petersburgu u Rusiji.

Ove godine imao je prvi profesionalni meč na europskom prvenstvu za prvaka Balkana u Sv. Ivanu Zelini kao prvi borac iz Hrvatske i pobijedio ruskog svjetskog prvaka.
U ime nagrađenih zahvalio se Ivan Humljak s par riječi.
Nakon službenog dijela slijedio je domjenak i zabavni dio gdje su svi prisutni mogli uživati u glazbenom nastupu Ženskog vokalnog sastava KUD-a Stubica uz pratnju sastava Stari mužikaši.
IZVOR;http://www.donjastubica.hr/

Moglo bi vas zanimati

53. ŠOKAČKO SIJELO – ŽUPANJA “Odavno smo graničari stari!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *