..Kolovoz u Labinu i Rapcu

Kolovoz u Labinu i Rapcu
Noć uličnih zabavljača i svirača, Rabac, 9. 8.
Na čak osam punktova duž rabačke šetnice i rive zabavite se u ludoj Noći uličnih zabavljača i svirača. Uz bogati muzički program, uživajte u pantomimičarima, klaunovima, žonglerima, malim labinskim Zumbicama i brekadance skupini AB Original. U programu Kreativna čarolija Istre predstavit će se kreativci koji će izrađivati svoje predmete uživo. Najmlađi mogu uživati u posebnim programima i predstavama te kreativnim radionicama koje će se održavati na glavi rive.
Rabac šetnica i riva od 20.30 sati
Koncert klapa Šufit, Rabac, 13. 8.

 

Za ljubitelje ljetne romantike preporučamo koncert splitske klape Šufit. Uživajte u ljubavnim baladama tradicionalne dalmatinske klape i otkrijte zašto su klapske pjesme u modernim aranžmanima hit u Hrvatskoj. Zagrlite svoje najmilije i doživite nezaboravnu ljetnu večer u Rabačkom zaljevu s pogledom na otoke Cres i Lošinj.
Rabac riva u 21.30 sati
Fešta Dan grada Labina 15. 8.

 

Proslava Dana grada Labina počinje tradicionalnim planinarskim pohodom na Skitaču, najviši vrh Labinskog poluotoka, koji kreće u 8 sati iz starog grada Labina. Uz cjelodnevna događanja fešta završava koncertom Dražena Zečića i The Night Express Band-a te zabavnim programom na glavnom trgu u starom gradu koji počinje u 21 sat.

 
Ferragosto party na plaži Girandella, Rabac, 15. 8.

 

Zabavite se na Girandelli, jednoj od najljepših rabačkih plaža. Cjelodnevni zabavni program na plaži počinje u 10 sati uz raznovrsnu gastro ponudu, sportske igre, te turnire za djecu i odrasle. Prepustite se uživanju u kristalno čistom moru i bisernim plažama na novouređenoj plaži ispod Hotel & Casa Valamar Sanfior. Spojite nezaboravan odmor u Istri i Ferragosto party na Girandelli.
www.valamar.com/hr/hoteli-rabac/girandella-tourist-village
Istrian Lifestyle, Handmade and Gourmet Fair, Rabac, 21. 8.

 

Uživajte u najboljem od istarske gastronomije te originalnim ručno izrađenim proizvodima lokalnih proizvođača. Preko dvadeset izlagača predstavit će svjetski nagrađivana maslinova ulja, vina s Labinštine, kravlje sireve, istraski pršut i autohtone mesne delicije, kozje mlijeko i sireve, domaće proizvode od smokava i prirodne sokove od ružmarina i ostalog istarskog voća.Ukrasni i uporabni predmeti od stakla, pleteni nakit te mirisni i kozmetički proizvodi od domaće lavande, zavest će vas svojom ljepotom.

 

Osjetite istarsku gostoljubivost, upoznajte domaće proizvođače i kreativce uz glazbu uživo Tria Boom. Nazdravite domaćom biskom, lavandicom ili teranom iz ručno rađenih keramičkih bićerina i istarskih bukaleta.
Rabac riva, od 20 do 23 sata
Klasično ljeto u Labinu

 

U sklopu Labin Art Republike, najveće labinske kulturne manifestacije, uživajte u klasičnim izvedbama u u ugodnom ambijentu Župne crkve Rođenja Blažene Djevice Marije.
5. 8. – Violinski recital: Miroslav Ambroš – violina (CZ), Zuzana Ambrošova – klavir (CZ)
14. 8. – Koncert Alfredo Tisocco, klavir (IT)
17. 8. – Concert of District Praha 15: Michal Polák – harmonika; Lucie Valentová – mezzosopran, Egli Prifti – klavir
19. 8. – Flauto magico: Paola Radin – flauta, Vesna Ivanović Ocvirk – klavir
26. 8. – Gradski orkestar Labin
Svi koncerti održavaju se u Župnoj crkvi u starom gradu Labinu s početkom u 21.00 sati
IZVOR:http://www.rabac-labin.com/hr/151-kolovoz-u-labinu-i-rapcu

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *