..Gastronomija-OBROVAC

Gastronomija
Obiteljsko gospodarstvo IZLETIŠTE
Vlasnik: Zoran Župan

Adresa: Kruševo-Drage, 23450 Obrovac

Kontakt: 091/689-0574

Ponuda:

janjetina i jaretina kuhana, pečena ispod peke ili na ražnju
prisnac
domaći sir, basa i uštipci

Ugostiteljski obrt KLUB 91
Buffet Maja

Vlasnik: Marko Mišković

Adresa: Kruševo, Pržine, 23450 Obrovac

Ponuda:

odojak i janjetina s ražnja
jela s roštilja

Seosko gospodarstvo “MIĆANOVI DVORI”
Vlasnik: Đuro Župan

Adresa: Drage bb, Kruševo, 23450 Obrovac

Kontakt: +385(0)23 689 920

Bistro SIRENA
Vlasnik: Dejan Krnjak

Adresa: III. ulica 9, Crna Punta, Kruševo, 23450 Obrovac

Radi sezonski 01.05. – 30.09.

Kontakt: +385(0)91 528 3834

Buffet BILI CVITAK
Vlasnik: Albert Jurica

Adresa: Donje Polje, Kruševo, 23450 Obrovac

Kontakt: +385(0)23 636 470

Buffet MARETA
Vlasnica: Branka Bašić

Adresa: Meka Draga, Kruševo, 23450 Obrovac

Radi sezonski 15.06.-15.09.

Restoran DUJE
Vlasnik: Zvonimir Perica

Adresa: Ribnica 79, Kruševo, 23450 Obrovac

Kontakt: +385(0)99 213 7502

+385(0)91 636 6082

Web stranica: www.duje-apartmani.com/restoran/

Buffet KALADA
Vlasnica: Nevenka Anić

Adresa: Ribnica 99. Kruševo, 23450 Obrovac

Kontakt: +385(0)91 8989 405

Konoba TISNO
Vlasnik: Anić Jurica

Adresa: Vozarica 69, Kruševo, 23450 Obrovac

Kontakt: +395(0)98 749 319

Bistro ANITA
Vlasnica: Marija Anić

Adresa: Zaton Obrovački, 23450 Obrovac

Kontakt: +385(0)23 689 122

Bistro IVAN
Vlasnik: Ivan Garić

Adresa: Novo naselje 129, Gornji Karin, 23450 Obrovac

Buffet DALMACIJA
Vlasnica: Irena Jerković

Adresa: Hrvatskih velikana 3, Gornji Karin, 23450 Obrovac

OPG Darko Veselinović
Izletište Dolovi

Vlasnik: Darko Veselinović

Adresa: Dolovi 3, Golubić, 23450 Obrovac

Kontakt: 099/596-5139

E-mail: jagoda.veselinovic66@gmail.com

Ponuda:

jela ispod peke
jaretina na ražnju
domaći sir

IZVOR:http://www.tz-obrovac.hr/gastronomija.asp?pageID=45

Moglo bi vas zanimati

Zagorski štruklji dobili zaštićenu oznaku zemljopisnog porijekla

Zagorski štruklji dobili su prijelaznu nacionalnu oznaku, odnosno zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla. To je rješenje …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *