21-24.09.2015.g.-Zagreb Tourfilm Festival-Zagreb

ZAGREB TOURFILM FESTIVAL je međunarodni festival turističkih filmova koji prikazuju razne tipove turističke atraktivnosti – od promocije turističkih destinacija, avanturističkog turizma, ekstremnih sportova, nautičkog turizma, hotela i resorta, ljudi, kulture i tradicije, religijskog, ruralnog turizma te brojnih drugih specifičnih oblika turističke ponude. ZAGREB TOURFILM FESTIVAL mjesto je okupljana zaljubljenika u putovanja koji će moći uživati u programu u kojem će se prikazivati najbolji filmovi svijeta koji promoviraju putovanja, turizam i turističke destinacije.

Uz filmski program pripremljen je i raznovrsni popratni program za goste festivala. Za vrijeme trajanja trodnevnog festivala održat će se okrugli stol na temu „Kako na pravi način promovirati destinaciju, kako napraviti dobar turistički film“, radionice za edukaciju, promocije putopisnih knjiga, nagradne igre za posjetitelje, prigodne izložbe i razna druga iznenađenja, što će obogatiti kulturnu ponudu Zagreba. Ulaz slobodan na sva popratna događanja i projekcije za javnost.

Kontakt
Izvor:http://croatia.hr/hr-HR/Aktivnosti-i-atrakcije/Dogadanja/Mjesto/Zagreb/Dogadanje/Kultura/Zabava/Festival/Zagreb-Tourfilm-Festival?ZXZcMTEyMSxwXDMz

Moglo bi vas zanimati

Županijska proslava Martinja – Zagorska Sela

10.11.2019. Bojačno, Zagorska Sela   Županijska proslava blagdana Svetog Martina svake se godine održava u …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *