..Plaže-Šibenik

Plaža Banj je šibenska gradska plaža s koje se pruža jedinstven pogled na staru gradsku jezgru. Prekrasna šljunčana plaža, s brojnim sadržajima idealna je za djecu i ljubitelje raznih sportskih aktivnosti.

Pješčana plaža u Solaris Beach Resortu
Osim mora i sunca, Solaris Beach Resort u neposrednoj blizini Šibenika nudi najbolju Pješčanu plažu na Jadranu.
Solaris Beach Resort s atraktivnom Pješčanom plažom, idealno je mjesto za odmor, ne samo zbog cjelodnevnog udobnog izležavanja uz tirkizno more u sjeni suncobrana, nego i zbog bogate ponude na koju se nailazi na svakom koraku.Osim što je nositeljica Plave zastave, međunarodnog ekološkog znaka kvalitete mora, Pješčana plaža je na nacionalnoj razini nekoliko puta proglašavana najboljom plažom Jadrana. A, oni koji nisu ljubitelji pijeska, sigurno će pronaći svoj savršeni kutak na četiri kilometra dugoj obali Solaris Beach Resorta koja uz Pješčanu u ponudi ima još četiri prekrasne plaže.
Gradska plaža Jadrija je šljunčana plaža opremljena raznim dodatnim sadržajima. Jadrija je omiljeno kupalište Šibenčana i njihovih gostiju, još od 1921. godine. Svojom blizinom i prometnom povezanošću s kopna i mora, Jadrija se s pravom potvrđuje kao ljupko predgrađe Šibenika.
Plaža Rezalište
U mjestu Brodarica, udaljenom 6 km od Šibenika nalazi se šljunčana plaža Rezalište, koja je s brojnim sadržajima pogodna za djecu i ljubitelje sportskih aktivnosti.

 

Izvor:http://www.sibenik-tourism.hr/hr/plaze

 

Moglo bi vas zanimati

06.07.2019.g. Proslava dana Zagrebačke Županije- Dugo Selo

Nakon prošlogodišnje proslave na zapadnom dijelu županije, ovogodišnje obilježavanje Dana Zagrebačke županije bit će na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *