GAREŠNIČKI SAJAM 2015

GAREŠNIČKI SAJAM 2015

thumb_garesnicki_sajam_2015

Garešnički sajam, OPG-a, poduzetnika i obrtnika 2015. zajedno sa Gariglazbijadom

U organizaciji PU Cvijet i UNCA-e, u sklopu velike gradske manifestacije Gariglazbijade, u Garešnici se 4. i 5.rujna 2015. održava 7. garešnički sajam Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, poduzetnika i obrtnika.

Mjesto i termini: Trg hrvatskih branitelja i Ulica V. Nazora u Garešnici, 4.rujna (petak) od 17:00 – 24:00 i 5.rujna (subota) od 10:00 – 24:00 sati.

Usprkos iznimno teškoj, kako finacijskoj, tako i opće društvenoj situaciji, spomenute udruge, ali Krugoval Garešnica, TZ Sjeverna Moslavina, OTK Kurbla Garešnica, ŠRD Ilova te Poduzetnički centar Garešnica, i naravno Grad Garešnica, udružili su snage kako bi zajedničkom organizacijom napravi veliko događanje.

Garešnički sajam ima svoju tradiciju i pravo je mjesto za prezentaciju i prodaju domaćih poljoprivrednih proizvoda, ali i za predstavljanje malih i srednjih poduzetnika i obrtnika te raznih udruga proizvođača, udruga humanitarnog i socijalnog karaktera, kućnih radinosti, suvenira i sl. Važno je napomenuti da se na sajmu mogu izlagati i prodavati samo vlastiti proizvodi.

Planirani broj izlagača je 50, a rok za prijavu je 31.8.2015. ili do popune predviđenih mjesta.

Izložba OTK Kurbla-e okupit će više od stotinu oltimer vozila u ulici V. Nazora, na gradskom trgu i oko Hrvatskog doma u Garešnici te uz niz aktivnosti i zanimljivosti pružiti sadržaj vrijedan posjeta i pažnje, a ujedno i proslaviti 10.godišnjicu rada.

Gariglazbijada traje od 04.-06. rujna 2015. godine i u Garešnicu donosi više zvučnih imena glazbene scene, a središnji dio događanja je Trg hrvatskih branitelja. Izvođači kao što su GAZDE, VATRA i OPĆA OPASNOST dovoljan su razlog za dolazak i zabavu posjetitelja.

Fišijada je u istom terminu sa zanimljivim sadržajima i na samom Trgu, ali zašto sve otkriti…

Niz je i drugih planiranih sadržaja stoga se na vrijeme odlučiti za prijavu i izlaganje te sudjelovanje na 7. garešničkom sajmu 2015. Obrazac Prijavnice nalazi se na web-stranici PU Cvijet: www.pu-cvijet.hr ili klikom

IZVOR: http://www.tzsm.hr/turisticka-ponuda/sport-i-rekreacija/najave/garesnicki-sajam-2015/

Moglo bi vas zanimati

Ove zime još veće klizalište- ČAZMA

Klizalište, koje se lani pokazalo kao jako dobro prihvaćen zimski sadržaj u gradu Čazmi, neće …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *