Hotel Mihovil-Knin

Hotel Mihovil je obiteljski hotel u sklopu tvrtke “Živković d.o.o” i stacioniran je u neposrednoj blizini drevnog hrvatskog grada Knina. Svim gostima, onim poslovnim, onim u prolazu ili turistima ovaj hotel nudi sve što je potrebno za ugodan boravak i raspoloženje, a radi njegove izuzetne kulinarske ponude često ga posjećuju i sami mještani.

 
U hotelu se nalazi više moderno opremljenih dvorana u kojima se mogu organizirati seminari, susreti, konferencije i društveno-kulturne priredbe. Zahvaljujući svojoj poziciji u neposrednoj blizini grada ovaj hotel omogućava gostima brzo i skoro neprimjetno uključivanje u svakidašnjicu gradskog života te je on također i primjerna početna točka za ogledanje kulturnih i povijesnih znamenitosti, muzeja kao i za obavljanje prigodne kupovine. Hotel u isto vrijeme pruža mogućnost bijega od buke i drugih neugodnosti koje gradski život nosi sa sobom.
Hotel raspolaže sa vlastitim parkiralištem od 30 parkirnih mjesta za male automobile i 2 parkirna mjesta za autobuse. Hotel je i fizički zaštićen, cijeli prostor je pod video-nadzorom, a u hotelu cijelu godinu radi noćna recepcijska služba.

 

Izvor:http://www.tz-knin.hr/index.php/smjestaj/mihovil

 

Moglo bi vas zanimati

53. ŠOKAČKO SIJELO – ŽUPANJA “Odavno smo graničari stari!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *