..Biciklizam-Vodice

U Vodicama aktivno djeluje brdsko-biciklistički klub “Orlov krug”. Klub je ove godine svojim rezultatima postao drugi klub po uspješnosti u Hrvatskoj. Imaju prvaka Hrvatske i osvajača kupa Hrvatke u klasi master i viceprvaka Hrvatske u klasi elite.

Članovi kluba predani su sportaši koji svakoga dana marljivo treniraju. Kako je biciklizam adrenalinski sport i oni koji se njime bave teže uvijek novom i još zahtjevnijem, članovi su trenirajući otkrivali zanimljive i skivene puteve. Uredili su kilometre raznolikih staza, za svačije mogućnosti. Za rekreativce manje zahtjevne staze, za prave zaljubljenike u biciklizam crvene spustove i vrlo teške uspone. Sve su staze vrlo dobro označene jasnom signalizacijom.

Ako volite biciklizam svratite u neku od turističkih agencija i zatražite biciklističku kartu. Ako ste, pak, željni pravog brdskog biciklizma, po kamenju i prašnom putu, a u dobroj ste kondiciji možete se javiti u “Orlov krug”. Oni će vas rado provesti kuda ste mislili da je nemoguće proći. Mogu vam pomoći izvoziti crvenu stazu “Orlov krug” na kojoj se vozi utrka E2 za hrvatski kup.

 

Izvor:http://www.vodice.hr/hr/dozivjeti-vodice/aktivni-odmor/biciklizam/2005

 

 

 

Moglo bi vas zanimati

53. ŠOKAČKO SIJELO – ŽUPANJA “Odavno smo graničari stari!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *