Krapinsko zagorska županija lider kontinentalnog turizma u regiji Jugoistočne Europe

Krapinsko zagorska županija  lider kontinentalnog turizma u regiji

U Beogradu su dodijeljene nagrade “Brand Leader Award 2015.” pojedincima, kompanijama i institucijama koji su dali izuzetan doprinos unapređenju, popularizaciji potencijala i kreiranju konkurentnog imidža turističke industrije regije Jugoistočne Evrope.
Među dobitnicima je i Krapinsko-zagorska županija, kojoj je dodijeljena nagrada za lidera kontinentalnog turizma u regiji. Nagradu je preuzeo zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek, koji je tom prilikom održao i prezentaciju o Zagorju, bajci na dlanu.

U objašnjenju žirija stoji sljedeće: „Krapinsko-zagorska županija simbol izvanredne turističke destinacije koja svesrdno doprinosi podizanju ugleda i povjerenja u turizam cijele regije jugoistočne Europe.

Dugogodišnjim pozitivnim razvojnim trendom, Krapinsko-zagorska županija utjecala je na pozicioniranje destinacije kao lidera na turističkoj mapi regije. Iako svoj povijesni imidž gradi dugi niz godina pažljivo biranim strategijama, Krapinsko-zagorska županija je ugradila u svoj turistički proizvod sve ono što je atraktivno, jedinstveno, tržišno interesantno, pozitivno i prepoznatljivo.

Izuzetnom pažnjom koja se posvećuje kreiranju i razvoju visokokvalitetne cjelogodišnje turističke ponude i njenom pozicioniranju na regionalnom i globalnom tržištu, Krapinsko-zagorska županija daje izvanredan doprinos jačanju ugleda i konkurentnosti turističke ponude regije“.

Nagrada „Brand Leader Award“ se dodjeljuje na osnovu niza standardiziranih kriterija koji podrazumijevaju inovativnost, visoku razinu tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda. Dodjela ove nagrade održava se već devet godina s cilje afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište te daju značajan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala, kreiranja konkurentnog tržišnog imidža regije. Dodjela nagrada održana je na kraju 5. Biznis konferencije SEET 2015 “Kako povećati konkurentnost i prihode turističkog tržišta Jugoistočne Evrope”. Uz nagradu Krapinsko-zagorske županije, u Hrvatsku su još otišle dvije nagrade – jedna aerodromu Zadar te druga Hrvatskom farmeru Eko Etno Grupi.

izvor:http://www.kzz.hr/kzz-lider-tur-regija

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *