…Dani hrvatskog turizma ove će se godine održati u Poreču13. i 14. listopada

Dani hrvatskog turizma ove će se godine održati u Poreču

DHT

Dani hrvatskog turizma, tradicionalni skup turističkih djelatnika ove će se godine 13. i 14. listopada održati u Poreču. Radni dio programa DHT-a odvijat će se u Hotelu Parentium u Zelenoj Laguni te u Isabella Resortu na otoku Sv. Nikola, dok je dodjela nagrada predviđena u sportskoj dvorani Žatika.

Na dvodnevnom skupu analizirat će se turistička sezona 2015. te najaviti glavne aktivnosti za pripremu turističke 2016. godine. Također, po prvi puta javnosti će se predstaviti pripremljeni akcijski planovi za razvoj posebnih oblika turizma, pripremljeni temeljem Strategije razvoja hrvatskog turizma do 2020. godine, a u fokusu će biti i aktualna tema „sharing economy“.

Na tradicionalnom susretu turističkih djelatnika, koji okuplja više od tisuću sudionika, i ove će godine biti održana dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima i to po novom modelu.

Organizatori skupa su Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora.
izvor:http://press.croatia.hr/hr-HR/Najave-i-Priopcenja/10-ruj-2015/Dani-hrvatskog-turizma-ove-ce-se-godine-odrzati-u-Porecu?bmlcMzY4NixwXDE1Mw%3d%3d

Moglo bi vas zanimati

SAMOBORSKI FAŠNIK 2019.g.

U dva vikenda i na pokladni utorak Slobodne Fašničke Republike na svoje će doći maškare …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *