…Hotel Livadić-Samobor

Naziv objekta: HOTEL LIVADIĆ

Adresa: Trg kralja Tomislava 1

Mjesto: Samobor

Telefon: 01/3365-850

Fax: 01/3325-588

Email: info@hotel-livadic.hr

Web: www.hotel-livadic.hr

Vlasnik: Marija Labaš

Ostali sadržaji:
Znameniti ilirac, glasoviti glazbenik, samoborski sin Ferdo Livadić bio bi itekako ponosan kad bi znao da jedan od najljepših i među najboljima ugostiteljskim objektima u Samoboru nosi njegovo prezime. U samom srcu Samobora, na njegovom najljepšem baroknom trgu, sučelice Livadićevoj kuriji, Hotel i kavana “Livadić”. Sve je ovdje urađeno s istančanim smislom za lijepo, sastaju se ovdje i europski duh i samoborski “purgerski štih”. Stoga ćete svakoga dana ovdje vidjeti u svako doba odrasle i mlade koji znaju prepoznati što je dobro i cijeniti prave vrijednosti. Kavana u svakom detalju privlačna u namještaju, staklima, u grmovima cvijeća i zelenila. S glasovirom za dušu.

Može li se igdje popiti s većim užitkom svakodnevna kava ili pojesti vrstan kolač, ispiti čašica omiljenog napitka…? Dođite u “Livadić”, to je istinski prostor za uživanje.

Nevelik istoimeni hotel svojim luksuzno opremljenim sobama, sa satelitskom i lokalnom TV, izravnim telefonskim linijama i prostranim kupaonicama, pružit će svakom gostu istinski mir i potpun odmor. I ovdje se vodilo brige da namještaj bude takav da pruži osjećaj topline obiteljskog prostora.

Bogata gastronomska ponuda, te neograničen izbor pića i napitaka, od biranih aperitiva do izvrsnog kapučina ili slastica, s pravom privlače u ovaj ambijent izbirljive – kojima za uzvrat srdačni domaćini pružaju samo najbolje, želeći da kroz ove prostore gosti ponesu lijepu sliku o Samoboru.

 

Izvor:http://www.tz-samobor.hr/smjestaj-u-samoboru/1-hotel-livadic

Moglo bi vas zanimati

53. ŠOKAČKO SIJELO – ŽUPANJA “Odavno smo graničari stari!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *