..Kuće za odmor-Velika Gorica

Autor fotografija : Mario Žilec

Ako želite zaboraviti ubrzani ritam današnjeg načina života, kuće za odmor su pravo mjesto za Vas. Na nekoliko kilometara vožnje od Zagreba, Velike Gorice ili Zračne luke Zagreb, možete pronaći svoju oazu mira usred Turopolja. Ovakav tip smještajnog objekta pružit će vam sve što vam treba da se opustite i uživate kao da ste u vlastitom domu.

Kuća za odmor B’Ella

Jankovka ulica 76, Velika Gorica 10253 Gudci

091/ 6678 428

Na idiličnim brežuljcima Vukomeričkih gorica, u vikend naselju Jankovka, samo 20 minuta vožnje od Zagreba ili Velike gorice, nalazi se kuća za odmor B’Ella. Na raspolaganju vam stoji kuća s okućnicom i voćnjakom na 2500m2.

Kuća se sastoji od prizemlja u kojem se nalazi dnevni boravak s kaminom, kupaona te velika terasa, dok se u potkrovlju nalaze dvije spavaće sobe također s velikom terasom.

U kući ugodno može boraviti 5 ljudi. Na zahtjev je moguće dodati 2 dodatna ležaja.

 

U suterenu se nalazi potpuno novo opremljena kuhinja s prostorom za objed pod prirodnih hladom vinove loze. Uz kuhinju se nalazi i zidani vanjski roštilj, a na raspolaganju stoje i pomični roštilji kao i pribor za kotlovinu.

Okolna šuma  prepuna je  gljiva i kestena kao i mnogobrojnim šumskim stazama kojima se može biciklirati ili samo šetati. Kuća za odmor B’Ella mjesto je ugodnog druženja, roštiljada ali i romantičnih vikenda.

Autor fotografije : Mario Žilec
Autor fotografije : Mario Žilec

Imanje Sremić

Donjohruševečka cesta 40, Gladovec Kravarski, V. Gorica

385 98 391 679

Kuća za odmor je kategorije 4*, građena kao stambeni objekt okružen vrtom i parkom površine 4.000 m2, hortikulturno osmišljenim, sa velikim travnjakom, uređenim grmovima i stazama. U vrtu se nalazi sjenica sa prostranim stolom za 14 osoba, vanjskim roštiljem i pekom, pecalom za odojke i janjce, pećnicom za kruh i pizze, a tu je i  dječje igralište sa ljuljačkama.

Kuća za odmor može primiti do 12 osoba koje žele prenoćiti i oko 50 osoba može se  ugostiti u unutrašnjem prostoru.

 

Ukupna površina kuće sa prostorijama je cca. 300 m2 i podijeljena je na 3 etaže, a sastoji se od:

  • podruma (u njemu je finska sauna i kupaona sa WC)
  • prizemlja i polukata na kojemu se nalaze kuhinja, velika blagovaonica i dnevni boravak 70 m2 , 2 spavaće sobe s bračnim krevetima 10 i 13 m2, kupaona sa WC
  • potkrovlje ima 2 spavaće sobe s bračnim krevetima 10 m2 i 22 m2 i  1 sobu sa 4 kreveta sa dječjom igraonicom, 3 kupaone sa WC.  U većoj spavaćoj sobi  nalazi se kutak za odmor sa manjom bibliotekom i izlaz na  mali balkon.

 

 

Izvor:http://www.tzvg.hr/beta/sadrzaj/kuce-za-odmor/58?c=31
Autor fotografija : Mario Žilec

 

Moglo bi vas zanimati

53. ŠOKAČKO SIJELO – ŽUPANJA “Odavno smo graničari stari!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *