..Monte Mulini na listi najboljih Condé Nast Travelera

Monte Mulini na listi najboljih Condé Nast Travelera
Maistrin hotel Monte Mulini u Rovinju našao se na ovogodišnjoj listi najboljih, prema izboru čitatelja prestižnog svjetskog putničkog izdanja Condé Nast Travelera, čime je još jednom potvrđen njegov izniman status i izvan granica Hrvatske.

Reader’s Choice Awards za Monte Mulini u kategoriji 30 najboljih europskih resorta predstavlja iznimno dostignuće i posebno cijenjeno priznanje upravo zato što je dobiveno na temelju glasova čitatelja kojih je ove godine bilo najviše dosad, preko 128 tisuća.

Condé Nast Traveler osnovan je 1987.godine i predstavlja jedno od najpouzdanijih imena u području putovanja. Časopis se temelji na jednostavnom, ali revolucionarnom principu: Istina o putovanju. S ciljem doživljavanja svijeta točno onako kako ga doživljavaju njihovi čitatelji, dopisnici putuju anonimno i sami snose troškove za razliku od mnogih srodnih publikacija koje često prihvaćaju besplatan prijevoz i smještaj. Ovakav princip omogućuje iskreno, pošteno izvješćivanje o svim aspektima industrije što čini ovaj časopis najuglednijim i najpouzdanijim izvorom informacija.

Vrijedi podsjetiti da je hotel Monte Mulini na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma drugu godinu za redom proglašen najluksuznijim hotelom, dok mu je ugledni svjetski portal TripAdvisor dodijelio Certificate of Excellence Award, certifikat kojim se nagrađuje izvrsnost u turističkoj i uslužnoj industriji u cijelom svijetu, a dodjeljuje se samo objektima koji postižu izvanredne ocjene gostiju na TripAdvisoru
izvor:http://www.istra.hr/hr/pr/priopcenja/710-ch-0?&l_over=1

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *