13-15.studeni 2015.g. 11. DANI MLADOG MASLINOVOG ULJA-VODNJAN

http://www.dmmu.info/index.php/hr/

Poštovani,

ponosno najavljujemo Dane mladog maslinovog ulja koji će se održati u Vodnjanu od 13. do 15. studenog 2015. godine.

Za vrijeme ove manifestacije, Vodnjan postaje centar susreta hrvatskih proizvođača i uljara, ali i mnogobrojnih međunarodnih gostiju.

Dani mladog maslinovog ulja (DMMU) okupljaju maslinare i uljare cijele Jadranske euro-regije s ciljem da se širokoj javnosti predstave kvalitete mladog maslinovog ulja, a time i zdrave prehrane. Svake je godine interes za DMMU sve veći što pokazuje konstantni rast posjetitelja. Nastali kao jedinstvena manifestacija, Dani mladog maslinovog ulja posebno pridonose afirmaciji maslinovog ekstra djevičanskog ulja kao kvalitetan autohtoni vodnjanski brend.

I ovogodišnji program najavljuje pregršt zanimljivosti, bogatu gastronomsku ponudu, vođene degustacije maslinovog ulja, predavanja i panele na teme bliske maslinarstvu i poljoprivredi.

Budite i Vi dio velikog broja ljubitelja maslinovog ulja i bogate tradicionalne gastronomije.

Dođite, posjetite Vodnjan za vrijeme Dana mladog maslinovog ulja.

Klaudio Vitasović

Gradonačelnik Grada Vodnjana-Dignano

 

Izvor:http://www.dmmu.info/index.php/hr/

Izvor fotografija:http://www.dmmu.info/index.php/hr/

Moglo bi vas zanimati

159 191 dolazak Na području Krapinsko-zagorske županije i 348 694 noćenja. U odnosu na 2017. godinu to je 17 398 dolazaka više i 24 143 noćenja više.

PREDSTAVLJENI TURISTIČKI REZULTATI KZŽ ZA  2018. Rezultate su predstavili župan KZŽ Željko Kolar i voditeljica Ureda županijske …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *