..Smještaj-Ozalj

Seljačko domaćinstvo Stjepan Čulig

Seljačko domaćinstvo Stjepan Čulig raspolaže sa 7 dvokrevetnih soba i salu za proslave, domjenke i za slične potrebe. Posjetitelji mogu kušati vina u prostoru namjenjenom za to – kušaoni vina.

Ozalj, Vrhovac 68L

M: +385 (0) 98 364 392

     + 385 (0) 99 273 1134

 

Hostel Ozalj

Prostor hostela uređen je starim uporabnim predmetima i fotografijama kojima se stvara topla obiteljska atmosfera ruralnog doba prošlih vremena. Hostel se nalazi na 1.katu, iznad poznatog restorana Žganjer. Ukupni kapacitet od 10 kreveta u tri sobe koje su nazvane prema baštini ozaljskog kraja – “Jalba” prema vrijednoj čipki, “Munjara” prema jedinstvenoj hidroelektrani, a “Lopoči” prema čuvenom akvarelu Slave Raškaj – najpoznatije hrvatske akvarelistice.

Ozalj, Jaškovo 51

T: +385 (0) 47 751 200

M: +385 (0) 98 303 408

 

Kućica uz rijeku za odmor i ribolov

Kućica je idelan izbor za potpuni užitak uz rijeku, rekreaciju, bijeg iz gradske gužve. Ovo je posebno mjesto za vaš godišnji odmor, šetnju, ribolov ispred kuće, kupanje u sezoni, sunčanje na uređenom vlastitom molu ispred kuće u prekrasnoj rijeci Kupi.
Krenite u vožnju čamcem , kupanje na prekrasnoj seoskoj šljunčanoj plaži u koritu usred rijeke. Uživajte u prirodnim ljepotama i starinama starog grada Ozlja i našeg starog sela Trg.s Posjetite muzej postavljenog u pravom srednjovjekovnom dvorcu Zrinskih i Frankopana, sa prekrasnim pogledom na korito rijeke Kupe.

Ozalj, Trg

Jadranka Putak Ivić
T: +385 (0) 99 7329101

 

 Sobe u domaćinstvu “Lagotto’s peak”

 Sobe u domaćinstvu “Lagotto’s peak” na (606 mnm) u netaknutoj prirodi u naselju Kuljaji. Nudi se smještaj u 2 dvokrevetne sobe +jedan pomoćni ležaj. Kućni ljubimci su dobro došli,a pružamo i druženje sa našim psima pasmine LAGOTTO ROMAGNOLO. Gosti imaju mogućnost korištenja kuhinje,roštilja i vanjskog bazena, druženje sa domaćinima u razgledavanju Žumberka i okolice te slikanja uz našu asistenciju. Okolica je prekrasna za vožnje biciklima (bicikli nisu u ponudi). Ne nudimo usluge pripreme jela.

Kontakt:Denis Petrovčić

M: +38598449187

 

Izvor:http://www.ozalj-tz.hr/index.php?id=12&L=0

 

Moglo bi vas zanimati

53. ŠOKAČKO SIJELO – ŽUPANJA “Odavno smo graničari stari!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *