..Smještaj-Valpovo

Prenočište Setnik

Prenočište Setnik nudi usluge noćenja od jednog pa i više dana u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u samom centru grada Valpova. Sobe su potpuno namještene, te imaju zaseban ulaz i uređeni parkirni prostor. Smještaj krasi dvorišna terasa, roštilj i zabavni sadržaj za djecu. Prenočište je u cijelosti opremljeno sa TV + DVD playerom, krevetom, radnim stolom, wi-fi internet sa upotrebom računala, kupaona, upotreba kuhinje.
​Kontakt
Prenočište setnik
Vl. Setnik Eva
Osječka 48
31550 Valpovo
tel: 031/652 719
mob: 091/ 946 1577

Hotel Villa Valpovo

Hotel Villa Valpovo je prvi privatni hotel u Valpovu. Iako deset minuta od centra grada Valpova, ipak udaljen od užurbanih prometnica, valpovačke zaobliaznice, ceste koja vodi prema Bizovačkim toplicama, Donjem Miholjcu i granici s Mađarskom, te gradu Osijeku, središtu Osječko – baranjske županije. I upravo zato što je Valpovo nadomak svih ovih važnih točaka, hotel “Villa Valpovo” je idealno mjesto za sve posjetitelje i goste.
Villa Valpovo je smještena na ulazu u grad Valpovo, na glavnoj cesti, kraj  Karašice,  rijeke opjevane u mnogim poznatim slavonskim pjesmama. Do središta grada Valpova ima 10ak minuta šetnje. Kada ste u centru Valpova, osim što možete upoznati naš ponosni grad, njegove kulturno – povijesne znamenitosti i građevine moderne arhitekture, na dohvat ruke su Vam naše banke, pošta, FINA, Gradsko poglavarstvo, Dom zdravlja,  Župna crkva BZBDM, tržnica, Gradska knjižnica, policijska postaja, željeznički i autobusni kolodvor, te tenisko i nogometno igralište i naš poznati valpovački park sa svojim šetnicama.

​Smještaj

Smještaj u hotelu Villa Valpovo je tražen cijelu godinu, najčešće su to poslovni gosti i turisti, ali i individualni gosti u prolazu. Goste će u ugodnom i vrhunski uređenom prostoru dočekati uvijek profesionalno i uniformirano osoblje, ljubazno, nasmijano, uigrano, sa znanjem engleskog i njemačkog jezika. Sobe su iznimno komforne, klimatizirane,  sa direktnom telefonskom linijom, internet priključkom, satelitskom  televizijom i minibarom. Kupaonice su s kadama i tuš kabinama, te s diskretnim alarmnim sustavom u slučaju nezgode. Naši gosti mogu uživati u gastronomskoj ponudi ne samo u restoranu hotela, već i u atraktivnom zimskom vrtu, hotelskom baru ili na otvorenoj terasi uživajući u čarima našeg podneblja, a uz buffet doručak nudimo specijalitete slavonske kuhinje, divljač, jela iz kotlića, slatkovodnu i morsku ribu, vegetarijanska i internacionalna jela te svakodnevno bogat izbor slastica.
Hotel raspolaže s 34 dvokrevetne sobe s mogučnošću trećeg ležaja i 4 apartmana visoke kvalitete, do kojih se dolazi dizalom, tako da je olakšan pristup osobama s posebnim potrebama. Za goste hotela osigurana su parkirna mjesta, veličine oko 400m².

Kontakt
Hotel „Villa Valpovo“
B.J.Jelačića 1.
31550 Valpovo
tel: 031/651-960, 654-761
fax: 031/654-700
e-mail: milec@villa-valpovo.hr
www.villa-valpovo.hr

Izvor:http://www.tz-valpovo.hr/hr_HR/smjestaj/hotel-vila-valpova

 

Moglo bi vas zanimati

53. ŠOKAČKO SIJELO – ŽUPANJA “Odavno smo graničari stari!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *