DODIJELJENA NAGRADA SIMPLY THE BEST

ŽUPANIJSKOJ TURISTIČKOJ ZAJEDNICI DODIJELJENA NAGRADA SIMPLY THE BEST

U hotelu Trakošćan održan je tradicionalni hrvatski godišnji poslovni susret djelatnika iz putničkih agencija, hotelijerstva i turističkih destinacija – poslovno turistička burza PUT, koja je okupila oko 130 sudionika iz 7 zemalja. Na prigodnoj svečanosti dodijeljene su i godišnje nagrade SIMPLY THE BEST za inventivnost i kreativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice, koje već sedmu godinu za redom zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i magazin Way to Croatia.

 

 

Turistička zajednica Koprivničko –

križevačke županije osvojila je u kategoriji Manifestacije i događanja u kontinentalnoj Hrvatskoj priznanje s brončanim znakom za Veliku martinjsku špelanciju, za „kvalitetu i sadržajnost temeljene na tradicijskim vrijednostima lokalne zajednice.“ To je nakon priznanja  sa zlatnim znakom projektu Pisanica od srca još jedno vrijedno priznanje projektima županijske turističke zajednice. Nagradu je primio direktor TU  Zdravko Mihevc uz potporu vinoglasnika Velike martinjske špelancije – Jantona Mudlina Prvog.

Izvor: Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije

Izvor fotografija:Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije

Moglo bi vas zanimati

Premašen turistički promet ostvaren u cijeloj prošloj godini!

Prema prvim podacima sustava eVisitor, koji sadrži turistički promet ostvaren u komercijalnom i nekomercijalnom segmentu …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *