„Seljačka buna – Bitka kod Stubice“ najbolji povijesni prikaz u Hrvatskoj

„Seljačka buna – Bitka kod Stubice“ najbolji povijesni prikaz u Hrvatskoj

590
http://www.kzz.hr/dodjela-nagrada-simply-the-best

U sklopu 17. poslovne turističke burze PUT, održane u hotelu “Trakošćan” dana 25. studenog 2015. godine specijalizirani turistički magazin Way to Croatia i Udruga hrvatskih putničkih agencija tradicionalno su dodijelili godišnje nagrade Simply the best na nacionalnoj razini, sa zlatnim, srebrnim i brončanim znakom.

Seljačka buna – Bitka kod Stubice“, osvojila je prvo mjesto u kategoriji „Manifestacije i događanja – prikaz povijesnih događanja, legenda i priča. Priznanje sa zlatnim znakom dodijeljeno je Udruzi „Družba vitezova zlatnog kaleža“ te Turističkoj zajednici za područja Donje i Gornje Stubice. Drugo mjesto u kategoriji zauzela je manifestacija Dani Dioklecijana – Split, dok je treće mjesto pripalo manifestaciji Giostra – Poreč. U kategoriji Ugostiteljski objekti – objekt ruralnog turizma – izletište s cjelovitom ponudom zlatni znak dodijeljen je Turističkom selu „Vuglec Breg“, dok je u kategoriji Manifestacije i događanja – festivali glazbeno zabavnih sadržaja zlatni znak dodijeljen Udruzi „Delta“ za „Zagorje Blues etno festival“.

Tim povodom, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar uputio je čestitku nagrađenima:
„Koliko je Seljačka buna – bitka kod Stubice važno događanje za nas, govori činjenica da smo ga uvrstili na popis manifestacija od posebnog značaja za Krapinsko-zagorsku županiju, da ga financijski podupiremo i da smo aktivno uključeni u organizaciju.

 

Upućujem najiskrenije čestitke Udruzi „Družba vitezova zlatnog kaleža“, Turističkoj zajednici za područja Donje i Gornje Stubice, kao i ostalima koji su nagrađeni – Turističkom selu Vuglec breg, kao i Udruzi Delta“.
IZVOR:http://www.kzz.hr/dodjela-nagrada-simply-the-best

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *