…06-07.02.2016.g.-12.MEĐUNARODNI PČELARSKI SAJAM-GUDOVAC(Bjelovar)

Na Sajamskom prostoru Gudovac pored Bjelovara u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o. i Hrvatskog pčelarskog saveza 6. i 7.2. 2016. godine održat će se 12. međunarodni pčelarski sajam.

Najveći pčelarski sajam u Republici Hrvatskoj ponovno očekuje nastup preko 100 izlagača, te dolazak oko deset tisuća posjetitelja iz Republike Hrvatske i okolnih država.
Pored izlagača iz Hrvatske, na prethodnim pčelarskim sajmovima bilježimo nastup izlagača iz Slovenije, Srbije, BiH, Mađarske, Finske, Francuske, Austrije, Ukrajine, Italije, Češke, Poljske i Grčke.

Uz tradicionalni Pčelarski sajam ponovno će se u istom terminu, ali u zasebnom izložbenom paviljonu, održati Izložba vina i vinogradarske opreme, koja će svojim sadržajima obogatiti ovu sajamsku manifestaciju.

Pčelarski sajam će kao i uvijek do sada biti podijeljen u 3 osnovne cjeline:
1. izložba i prodaja meda i pčelinjih proizvoda – Paviljon 1 i Paviljon 8.
2. izložba i prodaja pčelarske opreme – Paviljon 8,
3. edukativni dio – Paviljon 4 (Aukcijska dvorana).

Za pčelare inovatore će ponovno biti osiguran poseban izložbeni prostor u predvorju Paviljona 4, te ih molimo da se jave u Odjel prodaje Bjelovarskog sajma, kako bi dobili potrebne informacije i na vrijeme osigurali svoj izložbeni prostor.
Od ostalih događanja izdvajamo izložbu fotografija vezanih uz pčelarstvo, amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, edukacije za školsku djecu i kulinarski show.

Izvor:http://www.tzbbz.hr/index.php/dogadanja/12.-meudnarodni-pcelarski-sajam-i-izlozba-vina-i-vinogradarske-opreme

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *