04-05.03.2016.g. 5. INA RALLY KUMROVEC 2016- Kumrovec

http://www.kumrovec.hr/

Auto klub ‘Delta Sport’ iz Zagreba, u suradnji sa Općinom Kumrovec i Termama Tuhelj, 4. i 5. ožujka 2016. organizira Međunarodno rally natjecanje pod nazivom 5. INA RALLY KUMROVEC 2016.! U petak je za sve predviđen izuzetno atraktivan prolog u Termama Tuhelj uz brojne nagrade, dok će se bodovni dio natjecanja održati u subotu na 4 kružna brzinska ispita u Kumrovcu.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović potvrdila je pokroviteljstvo nad ralijem, čiji će prvi brzinski ispit u petak, 4. ožujka s početkom u 16 sati i 45 minuta iz Termi Tuhelj prenositi Kreator TV na svojem kanalu i streamingu na svojoj internetskoj stranici.

U subotu, 27. veljače održat će se promocija natjecanja u City Caffeu Zabok gdje će se dijeliti promotivni leci i poklon-artikli sponzora.

Bodovni dio natjecanja na rasporedu je u subotu, 5. ožujka u Kumrovcu. Svečani start počet će u 9 sati i 30 minuta, a prvi od četiri brzinska ispita malo poslije 11 sati. Svoj dolazak zasad je najavilo 80-ak posada iz šest zemalja – Hrvatske, Slovenije, Srbije, Mađarske, Italije i Austrije.

Izvor:http://www.kumrovec.hr/
Izvor fotografija:http://www.kumrovec.hr/

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *