17-19.06.2016.g. Festival vatrometa na Budeku-Zagreb

http://www.gdjesutra.hr/dogadjaji/detalji/7444/

Nebo nad Zagrebom i ove će godine biti iscrtano najmaštovitijim vatrenim kreacijama, a njih će ponovo prirediti najbolji domaći i inozemni pirotehničari na Međunarodnom festivalu vatrometa. Kao i prethodnih godina, mjesto organiziranja ovog vatrenog spektakla je obala Save uz jezero Bundek, a održat će se od 17. do 19. lipnja.

Osim vatrometa ovu festivalsku manifestaciju prate i brojna zabavno-glazbena događanja. U suradnji sa stručnom komisijom upravo će posjetitelji donijeti konačnu odluku o tome tko će ponijeti titulu najboljeg majstora tog vatrenog spektakla, a konkurencija će biti doista žestoka. Kako sve vatrene koreografije imaju i glazbenu podlogu, užitak je tim veći za gledatelje, ali i izazov za pirotehničare da ih izvedu na najbolji mogući način. Stoga dođite na ovaj trodnevni vatreni spektakl i uživajte u vatrenim kreacijama najboljih majstora pirotehnike na zagrebačkom nebu.

Izvor:http://www.klinfo.hr/dogadjanja/festival-vatrometa-bundeku-2016/

Moglo bi vas zanimati

Proljetni Bjelovarski sajam

Datum održavanja: Sajamski prostor Gudovac, Bjelovar, 01.-03.04. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam tradicionalno se održava krajem ožujka. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *