16-17.rujna.2016.g.-Pula food festival-Pula

Pulska tržnica ugostit će 16. i 17. rujna prvo izdanje Pula Food festivala. Najbolji ulični festival Hrvatske u čije se putovanje Pula odlično uklopila nudi spoj brze hrane iz nekoliko zemalja svijeta.

Pula Food Festival bit će vrlo poseban, a za to će se pobrinuti mnogi vrsni kuhari. Gost ovog festivala koji će predstaviti svoja jela, ujedno i jedan od najboljih kuhara Hrvatske, je Andrej Barbieri. On će sa svojim timom iz CONCA D’ORO restorana ponuditi posebno osmišljen brudet od hobotnice te Tataki tuna sandwich u umaku od hrena, s klicama i rotkvicama. Dio tima festivala bit će i pobjednica nedavnog Masterchef natjecanja Lana Klingor Mihić, koja je ujedno i organizator festivala te potpisuje menu festivala. Uz Barbierija i Lanu Klingor Mihić, na festivalu će jela pripravljati i Iva Pehar, pobjednica Masterchefa te Ricardo Luque koji će se predstaviti sa svojim venezuelanskim Arepa sendvičima.

Posjetitelji će tih dana moći degustirati oko 12 različitih kuhinja, od japanske, hrvatske, venezuelanske te brojne druge.

Izvor:http://www.pulainfo.hr/hr/main-highlights/main-highlights/0/pula-food-festival-16-i-17-rujna-na-trznici/2142/#newstop

Moglo bi vas zanimati

Proljetni Bjelovarski sajam

Datum održavanja: Sajamski prostor Gudovac, Bjelovar, 01.-03.04. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam tradicionalno se održava krajem ožujka. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *