Izrada jesenskih dekoracija

Dolaskom jeseni, za sve ljubitelje dekoracija nastupa prije svega kreativno razdoblje. Naime, jesen nam pruža mnoštvo prekrasnih plodova prirode koji će se odlično uklopiti u svaki dom. Kukuruz, buće, raznovrsno cvijeće ( preporučujemo sušeno), kesten, žito…samo je dio onoga što će Vašem domu dati pravi jesenski ugođaj.

Prvi korak ka izradi jesenskih dekoracija ( aranžmani, vjenčići ) je odabir željenih boja i vrsta dekoracije. Kako bi dekoracija što duže krasila Vaš dom preporučujemo sušeno cvijeće. ( cvijeće je potrebno sušiti obješeno u mračnijoj prostoriji, s cvijetom okrenutim prema dolje, kako bi se sačuvao izgled) I najjednostavniji stručak sušenog cvijeća u vazi dat će domu predivan izgled, a ako uokolo posložite buće raznih boja i oblika s gdje kojom kukuruzom, dojam će biti potpun.
Želite li otići korak dalje u dekoriranju odaberite buće željenje veličine, izdubite je te u nju stavite cvjećarsku spužvu, zatim u spužvu upiknite cvijeće,sušene jabuke, sušeno voće narezano na kolutiće, mašnicu od jute te sve što Vam odgovara i spremni ste za uživanje u jeseni, sa svim plodovima koje nam ona donosi.

Sretno!

Moglo bi vas zanimati

Promocija Hrvatske na medijskim platformama Lonely Planeta

Hrvatska turistička zajednica i Lonely Planet, vodeći svjetski specijalizirani medij za putovanja pokrenuli su unutar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *