10-12.11.2016.g.-Sajam HoReca-Opatija

Autor: Jasenka Haleuš

Sajam HoReCa Adria održava se u kraljici turizma Opatiji, u sportskoj dvorani Marino Cvetković, s ciljem da po uzoru na najbolju svjetsku praksu na jednome mjestu predstavi ponudu i novitete dobavljača za sektor turizma i ugostiteljstva.

Sajam HoReCa Adria je projekt tvrtke Info Lab Mediji, izdavača časopisa Turizam info, koji posljednjih 12- godina služi kao poveznica i optimalan servis korisnih informacija za ciljani sektor turizma i ugostiteljstva. Kvaliteta, pravovremene informacije i pozitivni pomaci te prije svega povezanost dobavljača se sektorom turizma i ugostiteljstva koje osiguravamo našim čitateljima i oglašivačima, kroz projekt HoReCa Adria dobivaju optimalnu nadopunu i dodatnu dimenziju.

Na sajmu izlažu vodeći dobavljači opreme za ugostiteljske objekte, proizvođači tekstila, distributeri hrane i pića, sitnog inventara, slastičarske opreme, proizvođači namještaja, koji će iznajmljivačima obiteljskog smještaja, hotelijerima, restoraterima, ugostiteljima, vlasnicima kampova no i svima ostalima koji se bave turizmom na Kvarneru i puno šire, predstaviti najnovije tehnologije, trendove i proizvode.

HoReCa Adria je mjesto na kojemu počinje nova sezona, na kojemu se stvaraju trendovi, povezuju sektori i stvaraju nove vrijednosti.

Više informacija potražite na HoReca

Izvor: http://visitopatija.com/hr/dogadanja/dogadanja/sajam-horeca,2269.html

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *