Učenici Katarine Zrinski s velikim srcem za štićenike Caritasa!

Učenici Katarine Zrinski s velikim srcem za štićenike Caritasa!

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski s ponosom ističe kako je uspješno završila još jedan humanitarni projekt Poduzetni za Božić, koji provodi dugi niz godina i tako financijski pomaže djeci s neodgovarajućom roditeljskom skrbi, u suradnji s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije.

I ove su godine vrijedni učenici volonteri i nastavnici uložili veliki trud, maštu i nesebično izdvojili vrijeme za izradu prigodnih ukrasa koje su prodavali u City Centru one West od 15. do 17. prosinca te Avenue Mallu 16. i 17. prosinca kako bi prikupili sredstva za pomoć Kući sv. Franje u Vugrovcu u kojoj su smještena djeca osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, odnosno štićenici koji su u sustavu redovnog školovanja.

Poduzetne za Božić podržala su i mnoga poznata lica. Pjevačice Ivana Plechinger i Antonija Šola, članovi grupe Pravila igre te osnivač grupe Colonia Boris Đurđević sa suprugom Valerijom posjetili su izložbene štandove i pomogli volonterima i nastavnicima PGEŠ Katarina Zrinski u prikupljanju donacija i provedbi ove plemenite akcije.

Ljubaznost i vesela lica učenika privukla su velik broj znatiželjnih i dobronamjernih posjetitelja koji su rado dali svoj doprinos i pomogli ostvarenju cilja. Učenici volonteri su marljivim radom ove godine prikupili gotovo 13.000,00 kuna koje će s velikim veseljem pokloniti svojim kolegama školarcima, štićenicima Kuće sv. Franje u Vugrovcu.

„Katarinini“ učenici i nastavnici zahvaljuju svima koji su na bilo koji način podržali humanitarni projekt Poduzetni za Božić te se vesele novim prilikama za humanitarno djelovanje.

Moglo bi vas zanimati

BUDITE U SVOM FILMU!

3.5/19:30/LISINSKI Večer filmske glazbe koja će povezati najljepše teme filmskih i TV klasika poput Igre …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *