Učenici Katarine Zrinski s velikim srcem za štićenike Caritasa!

Učenici Katarine Zrinski s velikim srcem za štićenike Caritasa!

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski s ponosom ističe kako je uspješno završila još jedan humanitarni projekt Poduzetni za Božić, koji provodi dugi niz godina i tako financijski pomaže djeci s neodgovarajućom roditeljskom skrbi, u suradnji s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije.

I ove su godine vrijedni učenici volonteri i nastavnici uložili veliki trud, maštu i nesebično izdvojili vrijeme za izradu prigodnih ukrasa koje su prodavali u City Centru one West od 15. do 17. prosinca te Avenue Mallu 16. i 17. prosinca kako bi prikupili sredstva za pomoć Kući sv. Franje u Vugrovcu u kojoj su smještena djeca osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, odnosno štićenici koji su u sustavu redovnog školovanja.

Poduzetne za Božić podržala su i mnoga poznata lica. Pjevačice Ivana Plechinger i Antonija Šola, članovi grupe Pravila igre te osnivač grupe Colonia Boris Đurđević sa suprugom Valerijom posjetili su izložbene štandove i pomogli volonterima i nastavnicima PGEŠ Katarina Zrinski u prikupljanju donacija i provedbi ove plemenite akcije.

Ljubaznost i vesela lica učenika privukla su velik broj znatiželjnih i dobronamjernih posjetitelja koji su rado dali svoj doprinos i pomogli ostvarenju cilja. Učenici volonteri su marljivim radom ove godine prikupili gotovo 13.000,00 kuna koje će s velikim veseljem pokloniti svojim kolegama školarcima, štićenicima Kuće sv. Franje u Vugrovcu.

„Katarinini“ učenici i nastavnici zahvaljuju svima koji su na bilo koji način podržali humanitarni projekt Poduzetni za Božić te se vesele novim prilikama za humanitarno djelovanje.

Moglo bi vas zanimati

“Chtef“ Zagorski chef

“Chtef“ Zagorski chef 29.10.2019. Terme Jezerčica, Donja Stubica S osobitim zadovoljstvom Krapinsko-zagorska županija najavljuje održavanje …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *