Aktivni turizam Sv. Filip i Jakov

Autor fotografije: TZO SV.Filip i Jakov regata

Aktivni turizam Sv. Filip i Jakov

Autor fotografije: TZO SV.Filip i Jakov
regata

 
JEDRENJE – Rivijera Sv. Filip i Jakov idealan je prostor za jedrenje sa mnogo sunčanih dana i dovoljno vjetra. Uz kupanje i sunčanje svoje vrijeme možete provesti u jedrenju uživajući u blagodati ambijenta prekrasne, netaknute prirode u bližoj i daljnjoj okolici.

 

 

 

 

Izvor fotografije TZ općine SV. Filip i Jakov.
Au tor fotografije: Ive Morović

ODBOJKA NA PIJESKU – Ukoliko ste zainteresirani za ovu vrstu sporta na raspolaganju su Vam tereni na plaži apartmanskog naselja “Croatia” i na mjesnoj plaži “Iza Banja”.

 

 
TENIS – Tenis u Sv. Filip i Jakovu možete igrati gotovo tijekom čitave godine u turističkom naselju “Margarita Maris” ili tijekom turističke sezone n amjesnoj plaži „Iza banja“ i uz apartmansko naselje “Croatia”.
Teniski tereni su oduvijek veoma poželjna i dobrodošla zabava kako za brojne rekreativce tako i za profesionalne tenisače. Ovi tereni pružaju poseban užitak, nalaze se uz samo more. Uživati ćete okruženi borovima i zvukovima mora te ćete se nakon uzbudljivog meča moći osvježiti na obližnjim plažama.

VOŽNJA POLUPODMORNICOM – PoluPODMORNICA je brod koji izgleda kao prava podmornica, ali ne zaranja.
Putnici su smješteni u podvodnoj kabini s velikim staklenim stijenama, odakle se pruža nezaboravan pogled u predivan svijet morske flore i faune, dok na palubi mogu uživati u osebujnoj panorami Pašmanskog kanala i njegovih otoka.
Noćne vožnje nude poseban doživljaj i omogućuju nesvakidašnji pogled u tajanstveni noćni život mora.
U proljeće se budi priroda i idealno je vrijeme za obiteljsko druženje. Tražite li prve tople sunčeve zrake ili miris mora i valova, rivijera Sv. Filip i Jakov Vas poziva na proljetne aktivnosti. Posljednjeg vikenda u travnju, rivijera očarava mirisom cvijeća na tradicionalnom Festivalu cvijeća.
Izvor teksta i fotografija : TZ SV. Filip i Jakov

Moglo bi vas zanimati

53. ŠOKAČKO SIJELO – ŽUPANJA “Odavno smo graničari stari!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *