28,29.1.2017 Sposanews – Istarski festival vjenčanja | Razmišljate o vjenčanju?

Pula-Pola, Dom hrvatskih branitelja

 

Razmišljate o vjenčanju definitvno posjetite Istarski festival vjenčanja!

Sposanews je svojim dugogodišnjim održavanjem postala najveća referentna točka za sve one koji planiraju, sanjaju ili su u fazi razmišljanja o vjenčanju.
Okuplja osamdesetak izlagača koji prezentiraju sve što je potrebno za savršeno vjenčanje: od salona vjenčanica, zlatara, cvjećarnica, fotografa, snimatelja, restorana, slastičarnica, cateringa, vinara, organizatora i dekoratera vjenčanja do poklona te bračnih putovanja, te svake godine privuče oko 2000 posjetitelja.

Osim izlagačkog dijela tijekom dva dana festivala održavat će se i dnevne modne revije vjenčanica, predavanja na temu braka i ljubavi, radionice za mladence te razne druge prezentacije i radionice, uz zabavu i plesni show.

Zanimljivost:

Organizacija vjenčanja može biti vrlo zabavna i za mladenku i mladoženju, no najčešće se organizaciji i planiranju vjenčanja posvećuju mladenke. Iako iz prve planiranje izgleda lako, ono svejedno zahtijeva mnogo energije i uloženog truda. Za neke mladenke organizacija vjenčanja postane cjelodnevno zanimanje, u potpunosti im preuzima život i slobodno vrijeme.

Info:

Tijara model & event management
Istarska 16, Pula +385 (0)52 651 022
marketing@tijara.hr

 

Izvor:

http://www.istra.hr/hr/atrakcije-i-aktivnosti/kalendar-dogadanja/12131-ch-0?&l_over=1

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *