8. i 9. travnja Manifestacija RIBOLOVCI SVOME GRADU | Koprivnica

Dana 8. i 9. travnja 2017. godine održat će se manifestacija “Ribolovci svome gradu” u okviru koje će se organizirati natjecanje u pripremi fiš-paprikaša, lov ribe udicom iz bazena, konzumiranje jela od ribe, natjecanje ribolovaca na jezeru u Rasinji i drugi popratni sadržaji.

 

Osnovni cilj manifestacije je popularizacija ribolovnog sporta, natjecanje u pripremi “fiš – paprikaša”, upoznavanje s turističkim potencijalima grada i okolice, gospodarska promidžba i bogata gastronomska ponuda prvenstveno riječne i jezerske ribe, ostalih prehrambenih proizvoda i domaćih pića. Na Zrinskom i ostalim trgovima u centru grada održava se sajam starih zanata vezanih uz vodu te kulturno-umjetnički program.

 

Posjetioci mogli pratiti natjecanje u kuhanju fiša, kupiti novu i rabljenu ribolovnu opremu te isprobati svoje ribolovne vještine pecajući u bazenu s ribama. Posjetitelji mogu kušati i fiš-paprikaš te razna jela iz bogate gastronomske ponude koja uključuje razne načine spremanja ribe (kotlovinu i ribu pečenu na rašljama), a moguće je i samostalno pecanje u bazenu.

 

Sve zainteresirane pozivamo da se jave na 048 621 433 ili na tzg-koprivnica@kc.t-com.hr

 

 

 

Izvor Teksta:

http://www.koprivnicatourism.com/content.php?gs=58

 

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *