9.04.2017.Proljetni vašar u Karancu

Proljetni vašar u Karancu

Cvjetna nedjelja, 9.04.2017.

Proljetni vašar sada već tradicionalna lokacija za opskrbu zdravim i domaćim proizvodima koje će se naći na uskrsnom stolu.

Na Cvjetnu nedjelju, 9. 04.2017. na karanačkoj sajamskoj livadi oko 50 lokalnih proizvođača okupit će se kako bi za sve posjetitelje izložili svoje proizvode. Na sajamskim štandovima će se moći pronaći suhomesnatih proizvoda, vina, sira, meda, cvijeća, kolača, prirodnih sokova, pletenih košara, drvenih igračaka svega onoga što jedan pravi vašar sadrži.

Savjetujemo da preskočite doručak i ručak jer ćete na našem vašaru moći uživati u brojnim baranjskim delicijama od langošica do graha u ćupovima, kotlovini, šaranima u rašljama i brojim drugim jelima.

Točno u podne započet će izbor za laskavu titulu ”PRNCEZA PUŠNICE”. Najmasnija, najslanija i najbitnije, najteža slanina bit će princeza, prva ispred svih ostalih slanina koje skrivaju baranjske pušnice. A za dodatnu zabavu pobrinut će se tamburaši koji će vašarom svirati tijekom cijelog dana.

 

10:00 početak vašara

12:00 vaganje slanina

12:30 proglašenje ”princeze pušnice” – najteže slanine

 

 

Za organizaciju Proljetnog vašara u Karancu pobrinuli se udruga Čuvari starih zanata, restoran Baranjska kuća, eto selo Karanac i Turistička zajednica Baranje.

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *