Poziv na 4. Festival igračaka i 2. Festival dječjih zborova u Ivanić-Gradu

Pozivamo Vas na 4. Festival igračaka i 2. Festival dječjih zborova Zagreba i Zagrebačke županije koji će se održati 8. i 9. travnja  2017. na lokaciji Sportskog parka Zelenjak (Omladinska ulica) i pored SB Naftalan u Ivanić-Gradu.


Pripremili smo bogat program za najmlađe iz kojeg izdvajamo: likovne, robotičke, lego i sl. radionice, mađioničarske i kazališne predstave, najzabavnije utrke i turniri, od Alke na tatinim leđima do Oka sokolova i mirne ruke. One posebno savjesne očekuje i Burza igračaka gdje će se stara igračka  moći zamijeniti za novu ili darovati.

Na 2. Festivalu dječjih zborova Zagreba i Zagrebačke županije u nedjelju u 11,00 sati sudjeluje 12 dječjih zborova, a nastupit će Damir Kedžo i Sementa Rajhard.

Za posjetitelje iz Zagreba organiziran je turistički vlak Kraš express koji kreće u 8.56 sati s Glavnog kolodvora Zagreb, a povratak je planiran u 17,00 sati. Cijena povratne karte je 30,00 kn, za djecu do 8 godina prijevoz je besplatan. Vlakić Bubi vozit će Vas po gradu za 10 kn, a djecu  do 7 godina besplatno.

Moglo bi vas zanimati

Proslava dana Grada Gline 2019.g.

Bogatim četverodnevnim programom Grad Glina obilježila je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *