29.9.2017. – 1.10.2017/Jesen u Zagorju – Zahvala jeseni u Klanjcu

Manifestacija koja svojim kulturnim i turističkim sadržajima prezentira dio tradicionalne baštine ovog dijela Hrvatskog Zagorja, s naglaskom na oživljavanju starih zanata, kostima, glazbe, folklornih običaja i kulinarske ponude iz prošlih stoljeća, prikaz srednjovjekovnih običaja u programu Erdödyjevi u trgovištu Klanjec.

Grad Klanjec i ove će godine najsrdačnije otvoriti svoja vrata i s radošću dočekati sve posjetitelje koji će od petka, 29. rujna do nedjelje, 1. listopada doći na ovogodišnju tradicionalnu, 16. po redu,  “ZAHVALU JESENI”, najveću, najposjećeniju i programima svakako najbogatiju klanječku kulturno-turističku manifestaciju.

 

Manifestacija i ove godine ima međunarodni karakter te nam u Klanjec dolaze naši stalni partneri iz Poljske, Slovačke, Slovenije i Vojvodine, a ove će im se godine pridružiti i gosti iz češkog grada Dolní Benešov te Bihaća iz susjedne Bosne i Hercegovine.
Očekuje vas stoga šarenilo narodnih nošnji, instrumenata, kostima, raznolik plesni i pjevački program, sva raskoš domaćih proizvoda sa zagorskih OPG-ova, naši stari zanati, brojni hobisti i njihove rukotvorine, program za naše klince, ugostiteljska ponuda,tri izvrsna glazbena koncerta i još pokoje iznenađenje.

Priželjkujemo još samo sve vas na našem starom trgu i lijepo vrijeme!

Izvor: http://www.klanjec.hr/najava-manifestacije-zahvala-jeseni-u-klanjcu-2017/

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *