07.10.2017/ZAGREB/ MEĐUNARODNI DAN ZAŠTITE ŽIVOTINJA

Grad Zagreb, Zoološki vrt grada Zagreba i Udruga „Prijatelji životinja“ pozivaju građane na druženje za životinje, uz veliki broj događanja i koncert LUKE NIŽETIĆA.

Povodom Međunarodnog dana zaštite životinja već 15. godinu za redom Grad Zagreb organizira svečanu manifestaciju na Bundeku.

Obilježavanje “Međunarodnog dana zaštite životinja” održat će se u subotu 7. listopada 2017. od 10 do 18 sati na zagrebačkom Bundeku, sudjelovat će mnogobrojne udruge za zaštitu životinja.

Prijatelji životinja i ove godine organiziraju već nadaleko poznat “Vege piknika na Bundeku” u kojem će posjetitelji moći uživati u ukusnim veganskim Burgerima, Cheeseburgerima, vege kebab od seitana, hot dog od toffua, burger na salati i cheese na salati, zeleni sok, bezglutenske pite – te raznim drugim zdravim proizvodima i tako barem na taj dan biti na biljnoj prehrani.

U programu će nastupiti i dječji zbor Kikići koji djeluje 18 godina i broje stotinjak članova. Izdali su 21 nosač zvuka i nastupali na mnogim festivalima, koncertima, akcijama i manifestacijama širom Hrvatske i izvan nje te snimili mnogo spotova.

Posjetitelji će moći vidjeti i nastupe vojnih i policijskih pasa, demonstraciju agilityja, Bundek challenge i reviju udomljenih pasa. Kao i svake godine do sada u bogatom programu moći će uživati  i veliki i mali, a održat će se  i utrka pasa “Nema Predaje”.

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba organizira Reviju pasa za udomljavanje

Udomljavanje je fora! Vrijeme održavanja u 11:00 h, prijave: od 10h (i na Facebook stranici Dumovca) I zato svake godine na Bundeku omogućavaju udomiteljima da pokažu kako su pružili dom apsolutno najboljem, najljepšem i najpametnijem ljubimcu, jer su svi oni takvi.

Posjetitelji mogu sudjelovati u reviji, dobiti besplatne veterinarske savjete od veterinara, upoznati se sa kliker treningom i dobiti savjete o ponašanju pasa, saznati zašto i kada je potrebno kupati i šišati pse, ali i ostaviti donaciju za sve one koji svoju obitelj još uvijek čekaju.

Udruga Indigo organizira Bundek challange od 13:00 h, prijave na Facebook stranici udruge Indigo do 12:ooh. Psi se vole kretati. Psi vole raditi. Psi vole izazove. I zato drugu godinu za redom za sve posjetitelje i njihove četveronošce i malo zabavnog skakutanja i trčkaranja kroz poligon gdje će nam pokazati svoj odnos i sposobnosti. Poligon je prilagođen svim veličinama pasa kao i svim starosnim skupinama. Naravno da nemaju svi psi jednake predispozicije pa će nagrade dobiti oni najbolji u svojoj skupini (mali,srednji i veliki psi).

 

Tijekom cijlog dana najmlađi posjetitelji moći će uživati u raznim radionicama i predstavama za djecu “TVORNICE SMIJEHA”.

 

Cijeli događaj bit će popraćen bogatim zabavno-glazbenim programom iz kojega se može izdvojiti koncert Luke Nižetića.

 

Svi, i oni koji imaju četveronožne ljubimce (prijatelje) i oni koji ih nemaju, dobrodošli su na Bundek da uz dobru zabavu, saznaju kako pomoći svim životinjama na njihov dan koji se obilježava još od davne 1931. godine.

RASPORED DOGAĐANJA MEĐUNARODNI DAN ZAŠTITE

ŽIVOTINJA – BUNDEK 2017.

10:00 – Početak- predstavljanje Udruga i ostalih sudionika, najava događanja i sl. – Ambasadorica WAD-a govor

10:15 – predstava za djecu „TVORNICA SMIJEHA“

10:45 – MUP (pokazne vježbe sa službenim psima

11:00 – Revija pasa (Udruga INDIGO i Dumovec)

12:00 – Futura – početak utrke „Nema predaje“ i najava „Vege piknika“ g. Luka Oman

12:10 – nastup dječjih zborova „Kikići“, „Genijalci“, „Medenjaci“ i „Slavuji“

13:00 – Agility (Udruga INDIGO i Sklonište)

14:00 – proglašenje pobjednika utrke „Nema predaje“

14:20 – MORH – pokazne vježbe sa službenim psima

15:00 – koncert Luka Nižetić do 17 sati

17:00 – KOSSP (Klub za obuku službenih i sportskih pasa) do 18 sati

 

Moglo bi vas zanimati

Fiumare – festival mora i pomorske tradicije

od 29. svibnja do 5. lipnja 2019. Rijeka – razne lokacije Fiumare, festival mora i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *