19.10.2017./Kostrena/ „5žena.com“ Teatromana i Satiričkog kazališta Kerempuh iz Zagreba.

“JESEN U KOSTRENI 2017.”.

 

 

U četvrtak, 19.10.2017. u 20:00 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji održat će se predstava  „5žena.com“ Teatromana i Satiričkog kazališta Kerempuh iz Zagreba.

 

 

 

Dobrodošli u simpatičan „babinjak“ u kojem moderne žene, uglavnom u kasnim tridesetima, još uvijek privlačne, ali iskusne i bez iluzija nezaustavljivo sipaju ironične, često vrlo zločeste, ali i iznimno duhovite primjedbe o muškarcima.

 

U ovoj hit komediji Bitorajac je okupio popularne glumice koje šaljivim i britkim replikama izazivaju salve smijeha.

 

Režija: : Rene Bitorajac

Glume: Mia Anočić-Valentić/Dajana Čuljak, Nataša Dangubić, Nina Erak-Svrtan, Daria Lorenci Flatz i Nataša Janjić

 

Cijena ulaznice za predstavu iznosi 50,00 kuna, a za umirovljenike 30,00 kn samo u KD Kostrena, te u Čitaonici na dan predstave (uz obavezno predočenje dokumenta kojim se potvrđuje umirovljenički status). Prodaja ulaznica vrši se putem sustava mojekarte.hr , a osim on-line kupnje, ulaznice se mogu kupiti i na nekoliko prodajnih mjesta u Rijeci i Kostreni; Dallas Records, Foto Revija, Caffe bar Nad Urom, KD Kostrena (Sportska dvorana), i u holu Narodne čitaonice jedan sat uoči početka predstave.

Organizatori: Odbor za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena i Narodna čitaonica u Kostreni Sv. LucijiPokrovitelji: Općina Kostrena, Primorsko-goranska županija i Turistička zajednica Općine KostrenaSponzor:  INA industrija nafte d.d., Brodogradilište Viktor Lenac Medijski pokrovitelji: Novi list, Kanal RI, Totalni FM i Pomorski radio Bakar.

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *