Baranja – najbolja ruralna destinacija u Hrvatskoj

Baranja – najbolja ruralna destinacija u Hrvatskoj

Destinacija Baranja, sa svojom cjelokupnom turističkom ponudom, dobitnik je ovogodišnje nagrade Hrvatske turističke zajednice za najbolju destinaciju ruralnog turizma.

Gostoljubivi domaćini, bogata ponuda fine domaće hrane i autentičnih vina pružit će vam nezaboravan odmak od svakodnevice.

U Baranji možete uživati u šetnji šumom dok vam otpalo lišće šušti pod nogama, vožnji čamcem u Kopačkom ritu, adrenalinskom parku u Zlatnoj gredi, vožnji biciklom na najljepšoj vinskoj cesti u Belja, pa i domaćoj paprici te sjajnim baranjskim vinima.

Neizostavni dio bogate baranjske turističke ponude je i ponuda Belja, pa Vina Belje u čast najbolje ruralne destinacije u Hrvatskoj, u subotu 4.11.2017. od 10-17h otvaraju svoja vrata svim posjetiteljima uz poseban program koji uključuje:

  • Gratis obilazak podruma Belje
  • Degustaciju Baranjskog kulena
  • Obilazak vinarije Vina Belje s kušanjem mladog vina
  • Fotografiranje na vidikovcu u srcu vinogradu

 

Vina Belje nude i poseban program za proslavu Martinja (u subotu 11. studenog) koji uključuje različite kombinacije sljubljivanja vina, suhomesnatih delicija i sireva, obilazak podruma uz Sv. Martina, krštenje mošta i 10% niže cijene vina u vinoteci u sklopu podruma.

 

 

Sve dodatne informacije dostupne su na mail adresi turizam@belje.hr.

Upravo je Sv. Martin zaštitnik i jedinog baranjskog grada pa se upravo tih dana od 7. do 25. studenog slavi Dan Grada Belog Manastira. Bogat kulturni, umjetnički, sportski program i veliki sajam poznatih lokalnih proizvoda zaokružit će ovu priču baranjske ponude u ovo jesenje doba godine.

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *