Od 15. do 30. prosinca 2017.g “Čarolija susreta” – Advent u Karlovcu

“Čarolija susreta” – Advent u Karlovcu

Dođite na prvi Advent u Karlovcu od 15. do 30. prosinca 2017. godine i budite dio naše “Čarolije susreta”.

Dugo iščekivani duh Adventa ove godine će po prvi puta zavladati Karlovcem i to u periodu od 15. do 30. prosinca. Naime, najfrekventnija gradska šetnica, uz novoizgrađeni Glazbeni paviljon postat će centralna lokacija događanja. Najljepša kulisa uz povijesni karlovački Šanac ugostit će brojne programe  te jedinstvenu i inovativnu gastronomsku ponudu.


    Ovog Adventa moći ćete uživati u tradicionalnim jelima kao što su sarma, kiselo zelje i repa, čvarci, gulaš od divljači u krušnim zdjelicama, nekoliko vrsta kobasica, rebarca u BBQ umaku, slatke i slane fritule sa desecima različitih vrsta preljeva, knedle od šljiva, razne torte i kolači, nezaobilazne germknedle, te crni burger, razne vrste krumpirića, priloga i drugih delicija.

 

Osim ponude jela raznolika će biti i ponuda pića. Očekuje vas nekoliko vrsta bijelog i crnog kuhanog vina aromatiziranog aromom kupine, bazge, breskve i slično, razni zimski kokteli, alkoholne vruće čokolade i punč, razne vrste rakija, pjenušaca i vina, te kvalitetan asortiman Karlovačkog piva i Coca – Cola napitaka.

Ni najmlađi posjetitelji neće ostati zakinuti. Za najmlađe u ponudi će biti vruća čokolada, bezalkoholni punč, razni biljni čajevi, sokovi i drugi napitci.

 

 


U sklopu Adventa u Karlovcu moći ćete i kupiti poklone za svoje najbliže te tradicionalne božićne ukrase izrađene u Hrvatskoj kao što su staklene kuglice, adventski vjenčići, čestitke s motivima Karlovca i slično koji će dodatno obogatiti “čaroliju” jer će se tematski vezati za tradiciju Adventa.

Među proizvodima pronaći će se i prigodna prodaja suvenirske ponude na temu knjige “Riječnik karlovačkog urbanog plemena” kao jedinstvenog karlovačkog suvenira, a u ponudi će također biti i proizvodi od Muranog stakla, personalizirane svijeće, razni cvjetni aranžmani i druge dekoracije.

Ukoliko ste veliki ljubitelj razne literature, također ćete moći pronaći nešto za sebe jer ćete na ovom našem Adventu moći kupiti knjige i razne karlovačke slikovnice.


Program je dakako jedna od najvažnijih stavki ovog našeg Adventa koja će vas dodatno oduševiti. Naime, program je namijenjen svačijem ukusu i svatko može sa sebe pronaći ono što će ga oraspoložiti i dodatno razveseliti u ovim posebnim danima u godini.

Tekst prenesen iz: https://www.karlovac-touristinfo.hr/hr/info/carolija-susreta-advent-u-karlovcu

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *