Od 15. do 30. prosinca.Samoborski božićni sajam

Samoborski božićni sajam

 

Od 15. do 30. prosinca na središnjem samoborskom trgu održava se 12. Samoborski božićni sajam, prepoznatljiv po svojoj ponudi autohtonih samoborskih proizvoda.

Samoborci i posjetitelji moći će ovdje uživati u blagdanskoj gastro ponudi, Češnofki To Go i Šnofku koje na svojoj kućici nudi IGO-MAT, proizvodima od divljači Posidonia te ukusnim Sweet cherry domaćim kolačima i fritulama.

 

Zanimljiva je i ponuda proizvoda od meda i pčelinjih proizvoda koje nude OPG Fabek Zvonimir i Pčelarska udruga Samobor i Sveta Nedelja te proizvoda od aronije i heljde OPG-a Mučnjak.

Za ljubitelje dobre kapljice tu su bermet i vino proizvođača Pavlin – Koletić, Fabek i Župančić, kupinovo vino i ostali proizvodi od kupina OPG-a Jaić – Krasnik i Sirovica te prirodne rakije Hedonica OPG-a Mahović, kao i neizostavno kuhano vino samoborskih proizvođača.

Sajam starih zanata dio je samoborske tradicije, a nude se tu licitari Franje Oslakovića i Brigite Mihine (ARKO), dok ćete prigodnu sitnicu za svoje najmilije naći kod domaćih radinosti Bišćan, Celižić, Galic, Majstorović, Širola i Melli aromatica.

Najmlađe će i ove godine u danima vikenda razveseliti dolazak Djeda Božićnjaka i njegovog pomagača, vilenjaka Zvončeka koji će djecu darivati slatkišima, a za dobru zabavu pobrinut će se samoborska grupa Tricikl i Flat band.

Djeca će uživati i u iznenađenjima iz čarobne radionice Laboratorija zabave i Športića te u nastupima dječjih zborova Samoborček i Smješak te mažoretkinja Unity S.

Vrhunac zabave očekuje nas 23. prosinca kada se u suradnji s Večernjim listom organizira čitav niz događanja, božićni dječji show, kulinarska radionica i gastro show u prijepodnevnim te koncert grupe Baruni u poslijepodnevnim satima.

izvor:https://www.samobor.hr/visit/pocinje-samoborski-bozicni-sajam-n919

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *