8.6.2018. – 9.6.2018.100% Zagorsko Pula

8.6.2018. – 9.6.2018.100% Zagorsko Pula

Pula (Portarata i Giardini)

100% zagorsko je manifestacija izložbeno-prodajnog  karaktera, izlog raznovrsne zagorske hrane, pića, kulture, tradicije, zabave… Prezentacija je to bogatstva kulturnog, gastronomskog, zdravstvenog, rekreacijskog i vjerskog turizma Krapinsko-zagorske županije.

Manifestacija 100% ZAGORSKO biti će otvorena u petak od 8 do 22 sata i u subotu od 8 do 15 sati. U ponudi će se biti zagorska vina, štrukli, voće i voćne prerađevine, med, sir, a moći će se vidjeti i kupiti drvene igračke te proizvodi od gline“ – rekla je voditeljica Ureda Turističke zajednice KZŽ Sanja Škrinjar i dodala kako će posjetitelji moći dobiti informacije o zagorskim toplicama, hotelima i drugim lokalitetima, a u petak se provozati i kočijom. U sklopu manifestacije bit će organizirane cjelodnevne animacije za posjetitelje, poput prezentacije života krapinskih neandertalaca i umanjeni prikaz špilje Hušnjakovo (fotografiranje, animacija djece i odraslih), prikaza starih zanata, borbi i ratovanja vitezova u kasnom srednjem vijeku te bogat kulturno-umjetnički program u kojem će nastupiti Tomislav Goluban i Aljoša Muti te Ansambl KUD – a Zabok i Kud Lovro Ježek.

Na dan otvorenja manifestacije, u petak, 08. lipnja 2018. godine bit će održan  Susret istarskih i zagorskih gospodarstvenika kao i turističkog sektora. Predsjednik Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Krapina Josip Grilec istaknuo je su događaji poput ovoga prilika da se gospodarstvenici, obrtnici, kupci i dobavljači bolje upoznaju i nađu dodatnu nit suradnje.

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *