autor fotografije: Jasenka Haleuš

Poreč Open Air – Festival of Life-01.07.-15.09.2018.

Poreč Open Air – Festival of Life-01.07.-15.09.2018.

 

Festivalski program sastoji se od ukupno četiri kategorije programa: Street Performance, Street Music, Cinema and Theatre i Special events.

Program glazbenih večeri obogatit će razna gradska mjesta pružajući posjetiteljima mogućnost uživanja u intimnijem ambijentu ili na gradskim trgovima i ulicama. Glazba će vas pratiti na putu kroz starogradsku jezgru kako bi cijeli Poreč živio i plesao u istom ritmu.

Street performance nudi niz raznovrsnih događanja pa svatko može pronaći nešto za sebe. Circus in the City – Performed by Cirkobalkana ponedjeljkom pretvara grad u cirkus na otvorenom. Ulice zauzimaju žongleri, hodači na štulama, akrobati i gutači vatre, a kulminaciju programa čini završni nastup na ljetnoj pozornici na Rivi.

Svakog četvrtka, u sklopu programa Princess ball možete kročiti u bajkovit svijet poznatih animiranih likova i zaplesati na balu s „pravim“ princem i princezom. U sklopu Cinema and Theatre programa svi filmofili će doći na svoje jer svakodnevno tijekom festivala mogu uživati u Open Air Cinema programu uz filmove različitih žanrova. Nedjelje su rezervirane za interaktivni edukativno-zabavni program Istra Inspirit namijenjen cijeloj obitelji prikazujući sve posebnosti Istre i Poreštine, od mitova i legendi do gastronomije.

Očekuju nas i posebna događanja iz tjedna u tjedan, tijekom srpnja i kolovoza, na ljetnoj pozornici na Rivi zabavljat će vas svjetski tribute bendovi Queen, The Beatles, David Bowie, Beyonce, James Brown i Red Hot Chili Peppers.

Sredinu rujna dočekat ćemo uz gastronomski doživljaj, Tunalicious Street Food Festival, koji okuplja sve ljubitelje specijaliteta od tune te nudi vrhunsku zabavu za zatvaranje festivala uz jedno od regionalnih imena glazbene scene, S.A.R.S. Ne propustite ljetne doživljaje koje ćete pamtiti zauvijek!

Vidimo se u Poreču!

IZVOR:https://croatia.hr/hr-HR/Aktivnosti-i-atrakcije/Dogadanja/NewEvents/porec-open-air-festival-life

Više na:https://croatia.hr/hr-HR/Aktivnosti-i-atrakcije/Dogadanja/NewEvents/porec-open-air-festival-life

Moglo bi vas zanimati

Proljetni Bjelovarski sajam

Datum održavanja: Sajamski prostor Gudovac, Bjelovar, 01.-03.04. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam tradicionalno se održava krajem ožujka. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *