Izvor:www.visitRijeka.eu

RIJEČKI KARNEVAL – događanja 9-10.02.2019.g.

 

Izbor Princa i princeze

 

  1. veljače  u 16.30 sati – Tower Center Rijeka

Kako bi osvojili krunu i mjesto na postolju mališani će morati uz originalnu masku pokazati još dodatne karnevalske vještine pred stručnim žirijem i prisutnim posjetiteljima. Dječje maškarano ludilo na II. katu u Tower Centru Rijeka počinje u 16.30 sati i svi ste pozvani.

 

Karnevalske zabave sa Zagrebačkom pivovarom: Jelena Rozga i Grooversi

Ove subote, 9. veljače s početkom u 20.30 sati, publiku u Export Delti rasplesat će Grooversi i Jelena Rozga. Ulaznice po cijeni od 30 kn mogu se kupiti u pretprodaji u karnevalskoj kućici na Korzu ili u Dallas Music Shopu te po cijeni od 40 kn na dan koncerta ispred ulaza u Export Deltu.

 

Maškarane zabave za velike i male

Maškarani tanci va Pašcu / 8. veljače u 21 sat – Dom Pašac

Dječji maškarani tanci / 9.veljače u 17 sati – MO Podvežica

Pusni tanci va Domu Zamet / 9. veljače u 19 sati – Dom Zamet

Maškarani tanci u Zajednici Talijana / 10. veljače u 18 sati – Dvorana Zajednice Talijana Circolo

Tijekom Riječkog karnevala imamo priliku plesati i zabavljati se na brojnim gradskim lokacijama. Petak je i ove godine rezerviran za Maškarane tance u Pašcu u 21 sat te subota za Pusne tance u Domu Zamet od 19 sati. Mališanima također neće biti dosadno ni ovog vikenda jer ih u subotu očekuju Dječji maškarani tanci u MO Podvežica s početkom u 17 sati, a u nedjelju će se plesati od 18 sati u Dvorani Zajednice Talijana Circolo.

Karneval u tunelima

Zabava na dva flora čeka nas i ovu subotu u Riječkom tunelu od 22 sata. Na jednom floru na programu je Das tunnelprojekt 3.30, a na drugom Rijeka Roka. Čeka vas ples pod gradom do ranih jutarnjih sati.

 

Izvor:www.visitRijeka.eu

Dječja reduta u Pašcu

Mesopusna kumpanija Pašac i ove godine organizira Dječju redutu u Pašcu, 10. veljače, s početkom u 15 sati. Okupljanje će biti ispred škole, a zabava i radionice za djecu u Društvenom domu Pašac.

Kazališni vrtuljak u Zajcu

HNK Ivan pl. Zajc i dalje nastavlja s izvrsnim programima tijekom Karnevala te napokon ispunjavaju želju brojnim gledateljica i gledatelja i na kazališne daske dovode mjuzikl.

I to ne bilo koji, nego jedan od najpoznatijih mjuzikla u opusu slavnog skladatelja Andrewa Lloyda Webbera: „Sunset Boulevard” odnosno „Bulevar sumraka”, nastao prema nezaboravnom filmu legendarnog Billyja Wildera. Riječka produkcija u svim segmentima oslonit će se na vlastite umjetničke snage, glumce i pjevače, zbor, balet, ali i orkestar, dirigenta, redateljice/redatelje i koreografkinju. Zajc priprema raskošni nezaboravan glazbeno-kazališnoplesni show.

Izvor:Press Riječki karneval

Izvor fotografija:

Moglo bi vas zanimati

SAVE THE DATE – 3. FORUM EKO I ODRŽIVOG TURIZMA 7 i 8.05.2020.g.

Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma! 3. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *