Gotovo 500 djece na 18. Olimpijadi dječjih vrtića

U Zaboku je održana 17. Olimpijada dječjih vrtića, na kojoj su se djeca natjecala u bacanju loptice, skoku u dalj, nogometu i štafeti.


Natjecalo se 492 djece iz 14 vrtića. Sudjelovali su dječji vrtići Naša radost iz Pregrade, Gustav Krklec iz Krapine, Zipkica 1 i 2 iz Zaboka, Bubamara iz Donje Stubice, Bedekovčina, Balončica iz Huma na Sutli, Rožica iz Velikog Trgovišća, Cvrkutić iz Oroslavja, Maslačak iz Krapinskih Toplica, Zagorske pčelice iz Sv. Križa Začretja, Zvirek iz Stubičkih Toplica, Zlatni dani iz Zlatar Bistrice, Škrinjica iz Radoboja i Mravci iz Centra za odgoj i obrazovanje.


Olimpijadu je otvorila zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije Jasna Petek, koja je tom prilikom istaknula kako je velika sreća vidjeti ovoliko djece i odgajatelja na jednom mjestu. 


U ukupnom poretku prvi je bio dječji vrtić Naša radost iz Pregrade, drugo mjesto pripalo je vrtiću Gustav Krklec iz Krapine dok je treće mjesto otišlo u ruke zabočkog vrtića Zipkica. Nagradu za fair play dobio je vrtić Zlatni dani iz Zlatar Bistrice.

Izvor:http://www.kzz.hr/olimpijada-djecjih-vrtica2019

Više na:http://www.kzz.hr/olimpijada-djecjih-vrtica2019

Moglo bi vas zanimati

Županijska proslava Martinja – Zagorska Sela

10.11.2019. Bojačno, Zagorska Sela   Županijska proslava blagdana Svetog Martina svake se godine održava u …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *